HaberlerNFT Haberleri

Fenerbahçe Kalecisi Altay Bayındır’dan Anlamlı NFT Projesi

Fenerbahçe'nin kalecisi, Blue Earth adlı NFT'sini yayınlayacağını ve çocukların iyi bir eğitim almasına yardımcı olmak için kazançlara katkıda bulunacağını söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fenerbahçe ve Türk milli takımının kalecisi Altay Bayındır, doğum günü için özel bir NFT çıkardığını açıkladı. NFT’ye Blue Earth adını veren başarılı file bekçisi, NFT’nin kârının %100’ünün bir sosyal yardımlaşma derneğine bağışlanacağını da belirtti.

Blue Earth NFT

NFT‘ler Ocak ayından bu yana düşüşte olmasına rağmen, 2021’in sonlarına doğru sahip oldukları popülerliği yeniden kazanmaya çalşıyor. Günümüzde pek çok proje kabul edilmek ve bu ekosisteme entegre olmak için çabalıyor. Bu işletmelerin büyük çoğunluğu kar amaçlı olsa da bir kısmı sosyal yardım sağlama ve farkındalık yaratma çabası içindedir.

Blue Earth

Fenerbahçe’den Altay Bayındır, bu trende katılarak, NFT’sinden elde edeceği geliri, eğitime ulaşmada eşitsizlikleri olan çocukların potansiyellerini keşfetmeleri için kaliteli eğitim almaları için atölyeler düzenleyen vakıfa katkıda bulunacağını açıkladı.

Genç file bekçisi, dünyanın her yerinde iklim sorunuyla uğraşan gelecek nesillerin kendilerini hak edilmemiş doğal ve çevresel koşullara hazırladığının da altını çiziyor.

Bayındır, NFT’sini çocuklar için yaptığını iddia ediyor ve bu açıklamayla onlar için bir şeyler başarmayı umuyor.

 

 

Web3’ün Hizmetleri

Sanat NFT oluyor, oyun dünyası metaverse oluyor, fiat para birimleri kripto oluyor ve geleneksel finansal sistemler DeFi oluyor. Sonuç olarak blockchain tabanlı web3 uygulamalarında sosyal işbirliğinin gerçekleştiği gerçeği dikkat çekiyor.

Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açmasının ardından bunun en son örneğini gördük. Hayırseverler, hem kripto endüstrisinde hem de onun dışındaki diğer birçok sektörde Ukrayna’ya bağış göndermek için kriptoları kullandılar. Bu bağışlar devam ederken, insanlık kriptoların hız, uluslararası meşruiyet ve işlem verimliliği açısından daha iyi performans gösterdiğini fark etti.

Ayrıca uzmanlar, kriptoların enflasyona çözüm olabileceğine ve yatırımcıların fonlarını bu şekilde koruyabileceğine inanıyor. Sonuç olarak, blok zincir ve web3 artık küresel kriz çözme ve işbirliğinin en verimli, uygun maliyetli ve başarılı araçları olarak kabul edilmektedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.