Haberler

Kredi Kartı İşleme Şirketi Checkout, Binance ile Sözleşmesini Feshetti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasalarda hareketlilik artıyor ve fiyatlar dalgalanmaya başladı. Ardı ardına kötü haberler geliyor. Forbes dergisinin son makalesine göre, Binance bu ayın en kötü haberlerinden birini aldı. Üstelik bu iddialar doğruysa, şirketin daha büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu görebiliriz.

Milyonlarca dolarlık anlaşmanın iptali ve tüm ayrıntılarıyla birlikte. Londra merkezli kredi kartı işleme şirketi Checkout, AML ve uyumluluk endişeleri nedeniyle 17 Ağustos’ta Binance ile olan sözleşmesini sona erdirdi. Checkout, geçtiğimiz aylarda 300 milyon ila 400 milyon dolar arasında Binance işlemi gerçekleştirdi.

Binance Kripto Paralar Son Dakika

Binance, Check-out’un sözleşmeyi sonlandırma sebeplerine katılmadığını ve yasal işlem başlatmayı düşündüğünü belirtti. Eğer Binance hala uyum konusunda sorun yaşıyorsa, bu durum özellikle ABD’li düzenleyicilerin ve diğer birçok kurumun şirkete karşı harekete geçmesine yol açabilir. Dahası, ABD Adalet Bakanlığı’nın borsaya dava açacağı söylentileri arasında, bu sonlandırma kararı borsa için hiç de iyi bir durum olmadı.

Binance sözcüsü Dewi Mustajab şunları ifade etti;

“Sektör lideri bir uyum programı oluşturmak için uzun bir yol kat ettik ve düzenleyiciler ve ortaklarımızla daha fazla güven inşa etmeyi umuyoruz”.

Sözcü, bu anlaşmanın iptalinin hizmetler üzerinde hiçbir etkisi olmayacağını belirtti, bunun yanı sıra. Geçtiğimiz yıl Binance, PaySafe ve Checkout ile birlikte kendi ödeme platformu olan Bifinity’yi başlattığını duyurdu. O dönemde, Checkout’un kripto bölümünün başkan yardımcısı olan Max Rothman, “Bifinity ve Binance platformuyla olan temel ortaklığımız son derece önemlidir” şeklinde konuşmuştu.

FTX’in yükselişinden ve Binance üzerindeki düzenleyici incelemelerin artmasından bu yana, Checkout kripto alanındaki işini 11 milyar dolardan 9 milyar dolara kadar düşürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.