Altcoin Haberleri

Ripple CEO’su SEC’ye sert çıktı, Elon Musk’tan yorum gecikmedi! Elon Musk ne demek istedi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla kripto para topluluklarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Ünlü CEO, bu kez de tüm kripto para piyasasının uzun bir süredir beklediği ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki dava sürecine ilişkin bir paylaşımda bulundu. Aralık 2020’den bu yana devam eden SEC – Ripple davasında, Ripple’ın uzunca bir süredir umutla beklediği kritik bir gelişme yaşandı ve bu gelişme sonrasında peş peşe açıklamalar geldi. Elon Musk, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un SEC’ye sert çıktığı paylaşıma yorum yaptı.

RIPPLE CEO’SU SEC’YE SERT ÇIKTI

Ripple Ceosu Secye Sert Cikti

Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda SEC’nin nihayet Hinman belgelerini mahkemeye sunduğunu açıkladı. Alderoty, bunun Ripple açısından güçlenen argüman olarak görüldüğünü belirtti ve “Ripple’ın zaferi” diye nitelendirdi. Ripple CEO’su Brad Garlingohuse da Alderoty’nin bu tweet’ini alıntılayarak, “SEC açıklama, şeffaflık ve netliğe önem verdiğini düşünmenizi istiyor. Onlara inanmayın. Gerçek sonunda ortaya çıktığında, buradaki davranışlarının utancı sizi şok edecek” dedi.

ELON MUSK YORUMUYLA KAFALARI KARIŞTIRDI

Brad Garlinghouse’un bu paylaşımına, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’tan “Yok artık” şeklinde bir yorum geldi. Daha önce SEC ile davalık olan Musk’ın burada ne demek istediği, kinaye mi yaptığı, yoksa SEC’yi veya Ripple CEO’sunu mu eleştirdiği tam olarak anlaşılamadı. Musk, onlarca soru gelmesine rağmen duruma bir açıklık getirmedi. Ancak nihayetinde, SEC’nin Hinman belgelerini mahkemeye sunmuş olması, Ripple cephesinde heyecan yarattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.