Haberler

Ripple-SEC Davasında Sıcak Gelişme: Avukatlar Davadan Çekiliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 Ripple-SEC davasında hayati bir gelişme meydana geldi. SEC’nin 3 avukatı, davadan çekilme talebinde bulundu. Hakim Torres, 2 avukatın talebini onaylarken, birini reddetti. SEC avukatları Pascale Guerrier, Richard Best ve Robert MacDonald Moye’nin Ripple davasından çekilme talebiyle mahkemeye başvurduğu bildirildi.

29126 1200X675 1
Ripple-Sec Davasında Sıcak Gelişme: Avukatlar Davadan Çekiliyor! 3

Ripple Davasında Beklenmeyen Çekilme Kararı!

Mahkeme hakimi Analisa Torres, Guerrier ile Best’in taleplerini kabul ederken, Moye’nin başvurusunu reddetti. Avukatların davadaki argümanlar için bir duruşma planlandığı için çekilme taleplerinde bulundukları kaydedildi.

Avukat Richard Best, uzun bir süredir sağlık izni nedeniyle davalara katılamamaktadır. Ancak, avukat Michael A. Schulman’ın da davadan çekildiğini onaylayan bir karar imzalandı. Ripple-SEC davasının önemli bir duruşmasının Nisan 2024’te gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

Bu dava, nisan ayının sonlarına doğru gerçekleşeceği tahmin edilen bir duruşma olacaktır. Her iki taraf da 2024’ün ikinci çeyreğinde müsait olmadıklarını Torres’e bildirmişti. Son 24 saat içinde XRP, yaklaşık yüzde 1 oranında artarak 0,52 dolara yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.