Bitcoin Haberleri

Tecrübeli Analistten Bitcoin Fiyatında Korkutan Tahmin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ekonomi ve finans dünyasının bir numaralı yayın organı Bloomberg emtia stratejisti Mike McGlone, sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geniş bir takipçi kitlesi bulunan ünlü analist, kripto paralarla ilgili dikkat çeken analizler paylaşıyor. McGlone, Twitter’daki son paylaşımında Bitcoin fiyatında kritik seviyeyi vurguladı ve “Bitcoin bu seviyeye düşebilir.” uyarısında bulundu.

“FTX İflası Yılın En Kötü Haberi Değil”

“Ftx İflası Yılın En Kötü Haberi Değil”

Ünlü emtia stratejisti Mike McGlone, FTX borsasının yaşadığı likidite kriziyle birlikte iflas etmesinin piyasa açısından “yılın en kötü haberi” olmadığını iddia etti. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında düşüşün derinleşebileceğini kaydeden analist, 18 bin dolar desteğine dikkat çekti. Bloomberg analisti BTC fiyatının bu desteği kaybettikten sonra düşüşe devam edeceğini ve 10 bin dolar fiyata kadar gerileyebileceğini düşünüyor. Öte yandan en büyük kripto para birimi Bitcoin, değer kaybını sürdürerek gün içinde 15.600 dolarlı seviyelere kadar geriledi.

Piyasalarda Domino Etkisi

Kripto para piyasasında son iki gündür şiddetini arttıran satış dalgası, ekonomi basınında gündemden düşmüyor. Bu durumun küresel piyasalarda domino etkisi gösterebileceğini söyleyen analist Mike McGlone şu paylaşımı yaptı: “Kripto paralarda yaşanan düşüş, makroekonomik koşullarla birleştiğinde bütün piyasalara yayılabilir. Oluşması muhtemel bir domino etkisiyle neredeyse bütün piyasalarda panik satışları görebiliriz.” Kripto para piyasasındaki düşüşün derinleşmesiyle ABD borsalarında da satış dalgasının başlayabileceği belirtiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.