Haberler

Kripto Kredi Şirketi CoinFLEX, Yeni Token Çıkarmayı Planlıyor!

CoinFLEX, para çekme işlemlerini durduktan sonra yeni token çıkarmayı planladığını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto kredi Şirketi CoinFLEX, yeni token çıkarmayı planlıyor. Bir kripto kredisi şirketi olan CoinFLEX, para çekme işlemlerini durdurduktan sonra yeni token çıkarma niyetini açıkladı.

Pazartesi günü CoinFLEX, token piyasaya sürülmesi hakkında bir açıklama yaptı. İşletmenin para çekmeyi durduracağını belirtmesinden dört gün sonra işlem yapıldı. 23 Haziran’da şirket, “aşırı piyasa koşulları ve taraflar arasındaki sürekli belirsizlik” nedeniyle tüm para çekme işlemlerinin askıya alındığını açıkladı.

Para çekme işlemlerini yeniden başlatmak için ağ şimdi %20 yıllık getiri sunan yeni bir token başlatarak para kazanmayı planlıyor. Şirket, 47 milyon dolar değerinde token’ları piyasaya sürmeyi planlıyor ve satışlara bağlı olarak 30 Haziran’da para çekme işlemlerine devam etmeyi planlıyor.

Bu seviyenin üzerinde getiriyi garanti eden varlıklar, Terra’nın yüzde 20’den fazla getiri vaat eden UST stablecoin‘i geçen ay çöktüğünden beri şüpheleri üzerine çekti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.