Altcoin HaberleriHaberler

Rakiplerini Bir Bir Geride Bırakan Solana (SOL), Yeni Hedefe İlerliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para birimi Solana (SOL), gün içinde 216 dolara dokunarak tüm zamanların en yüksek seviyesini geliştirdi. SOL, Ripple’ı (XRP) geride bırakarak en kıymetli 6. kripto para konumuna haiz oldu. Uzmanlar mevcut yükselişin devamını beklerken fiyat hedeflerini deklare etti.

Solana’dan Harika Performans

Solana, son dönemde piyasada en iyi performans gösteren kripto paralardan olmayı başardı. SOL, bugün itibarıyla 216 dolar ile rekora imza attı. SOL’un başarısının arkasında Solana blok zinciri ekosisteminin artan itibarı duruyor. Solana’nın informasyon sağlayıcısı Solanians, Twitter’da SOL ekosistmine genel görüş açısı adlı bir gönderi paylaştı. Büyüyen Solana ekosistemi ile yeni zirvelere ulaşan SOL’un daha oldukça kıymet kazanması planlanıyor.

Solana’dan Harika Performans
Solana’dan Harika Performans

Ethereum benzer şekilde Solana blok zinciri de akıllı sözleşmeler ve NFT uygulamalarına ev sahipliği yapıyor. Mercuryo kurucu ortağı ve COO’su Greg Waisman Solana hakkında şunları kaydetti:

Ağ üstünde kurulan DeFi ve NFT pazar bölgeleri her iki yatırımcı sınıfının gereksinimlerini karşılamakla görevli olduğundan cezbedici bir varlığa dönüştü.

SOL, kripto sıralamasında XRP’yi solladı. Solana, bugünlerde her zamankinden daha oldukça bir boğa görünümü sergiliyor. Düşüş haftasının ortasında Ripple, bir adım gerileyerek Solana’ya geçildi. SOL fiyatı son 24 saatte yaklaşık %30’un üstünde artışla 216 dolara dokundu. SOL’un son 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık olarak 15.368.102.083.04 dolarken piyasa değeri 61 milyar doların üzerine çıktı.

Solana, Yatırımcılarını Cezbetmeye Devam Ediyor

Dünya çapındaki kripto para yatırımcılarını ekosistemine çekmeye ve cezbetmeye devam eden SOL, ağustos ayından bu yana parabolik bir yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte göstergeler SOL tarihinin en yüksek aşırı alım konumuna ulaştığına işaret ediyor. Bu yükseliş eğiliminin devamında 2021 yıl hedeflerinde SOL 400 dolarlık seviylere tırmanabilir.

Popüler kripto para birimi Solana (SOL), bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 210 doların üstünde işlem görüyor. Genel piyasa trendi yükseliş görünümüne bürünürken SOL kazançlarını artırma ardındaki girişimlerini sürdürüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.