Altcoin Haberleri

Kripto Para Fenomenleri Bu Altcoinlerde Yükseliş Bekliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki belirsizlik ortamı yatırımcıların canını sıkarken, bazı kripto para projelerinde dikkat çeken fiyat hareketlilikleri görülüyor. Sektörde kripto yatırımcıları tarafından yakından takip edilen usta analistler, aralık ayında ön plana çıkabilecek projeleri sıraladı. Fenomen kripto para analistleri aralık ayında yükseliş senaryosu ile yatırımcılara kazanç fırsatı sunabilecek altcoinleri açıkladı.

Aralık Ayında Kazandıracak Altcoinler

Altcoin Yanma Manset

Anonim kripto para analistlerine göre en değerli 45. kripto para birimi olan Theta Network (THETA) aralık ayında suçrama yapabilir. Uzun bir süredir alçalan paralel kanal formasyonunu takip eden THETA coin fiyatında yükseliş beklentisi gündeme geldi. Altcoin analistleri, Apecoin (APE) grafiğinde de önemli sinyaller takip ediyor. Yatay bir direnç alanı ile alçalan direnç çizgisinin birlikte oluşturduğu 4 dolardaki güçlü direnci kırması halinde APE coin büyük bir sıçrama gerçekleştirebilir. Piyasa değerine göre 30. sırada bulunan APE coin de altcoin yatırımcılarının aralık ayında radarına giren projeler arasında yer aldı.

LTC Coinde Sıçrama Beklentisi

Popüler kripto para analistleri aralık ayında yatırımcısının yüzünü güldürebilecek projeler arasına Litecoin (LTC) adını yazdırdı. Piyasa değerine göre 13. sırada bulunan LTC coin haziran ayından bu yana yükselen paralel kanal içinde hareket ediyor. Kırılma aşamasına gelen LTC coinde ralli beklentisi fiyatın yüksek rakamlara sıçramasına neden olabilir. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.