Haberler

Kripto Sektöründe Kriz Büyüyor! Bitfront Borsası Kapanacağını Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli kripto para borsası Bitfront, kripto kışında pes eden firmalardan biri oldu. Japon sosyal medya firması Line Corp tarafından desteklenen Bitfront borsasının işlemleri durdurmasının ardından tamamen kapatılacağı açıklandı. Şirket, hızla gelişen kripto para sektöründeki zorluklara karşı mücadele etmelerine rağmen başarılı olmadıklarını duyurdu. İlk etapta yeni üye kayıtlarını ve kredi kartı ödeme işlemlerini askıya alan Bitfront kripto para borsasının birkaç ay içinde faaliyetlerini tamamen durdurması bekleniyor.

Bitfront Ekibinden Resmi Açıklama

Bit 25

Kaliforniya merkezli kripto para borsası Bitfront faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Şirketin resmi web sitesinden yapılan duyuruda Çabalarımıza rağmen, LINE blockchain ekosistemini ve LINK token ekonomisini büyütmeye devam etmek için Bitfornt‘u kapatmamız gerektiğini üzülerek belirledik.” ifadeleri yer aldı. Ekip, bu kararı almalarında usulsüzlük ile suçlanan bazı kripto para borsaları arasındaki güncel sorunların etkili olmadığını iddia etti.

FTX Krizi Sektörü Sarstı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak gösterilen FTX’in ani şekilde iflas etmesi, sektöre büyük darbe vurdu. FTX borsası şu anda yetkililer tarafından cezai usulsüzlük nedeniyle soruşturuluyor. FTX çöküşünden sonra kripto para kredi firması BlockFi yöneticileri de Chapter 11 iflas koruması başvurusunda bulunmuştu. Tüm bunların ardından Bitfront borsası dün yeni kaytları ve kredi kartı ödemelerini askıya aldığını duyurmuştu. Şirketin önümüzdeki aylarda tamamen kapatılarak tarihe karışması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.