HaberlerAltcoin Haberleri

Balinalar Popüler Shiba Inu’dan Vazgeçmiyor: Balina Cüzdanlarında Bulunan SHIB Miktarı Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

WhaleStats verilerine göre balinalar, son 24 saat içerisinde yüklü miktarda Shiba Inu (SHIB) alımı gerçekleştirdi.

Black Friday döneminin, kripto para piyasasındaki geri çekilme ile aynı döneme denk gelmesi kripto para yatırımcılarının portföyüne daha fazla kripto para eklemesine yol açtı.

Balinalar Shiba Inu’dan Vazgeçmiyor!

SHIB bakiyesi yüksek cüzdanlar, varlıklarını %42 yükselterek düşüş dönemini değerlendirme stratejisini seçti. Ayrıca WhaleStats, fon dağılımının daha doğru bir temsilini göstermek adına borsa cüzdan ve projelerini ölçüme hariç tutar. Verilere göre en büyük Ethereum cüzdanlarının ilk 1000’i önceki miktardan %42 daha fazla token tutuyor. Toplam ortalama SHIB bakiyesi şu anda 2.5 milyar Shiba Inu token olarak belirlendi.

Whalestatsshiba
Whalestatsshiba

Daha önce balinalar çeşitli borsalarda SHIB satın alma eylemi göstermişti. Ancak genel piyasa trendi ve momentum eksikliği nedeniyle Shiba Inu fiyatında bir yükseliş trendi görülemedi. Shiba Inu, yaklaşık 72 saattir 0.000039 dolar fiyatta kalarak rekor düzeyde düşük oynaklıkla işlem görüyor.

SHIB İşlem Hacmindeki Önemli Düşüş

Balina adresleri üzerindeki SHIB ortalama bakiyesi önemli ölçüde artarken çoğunlukla bireysel yatırımcılar tarafından sağlanan işlem hacmi %36 oranında azaldı. Bunun arkasındaki nedenler ise kripto para piyasası düzeltme evresi ve SHIB/USD çiftindeki aşırı düşük oynaklığa bağlandı.

Shiba Inu popülaritesindeki ani yükseliş, %70’e ulaşan oldukça yüksek günlük oynaklığı izlemişti. Ortalama %10’luk bir oynaklık düşüşü ve %60’lık bir fiyat düzeltmesiyle bireysel yatırımcıları çoğu diğer dalgalanmaları yakalamak adına popüler meme token’i terketti. Fonlarını diğer projelere kaydıran SHIB yatırımcıları, meme coin’i yalnız bıraktı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.