Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Piyasasının Dev Borsası FTX’in Hacmi %64 Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasasının dev borsası FTX’in hacmi %64 arttı. En büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in hacmi her yıl 140 milyar dolar artıyor. Ayrıca, FTX‘in aylık işlem hacmi artmaya devam ediyor. FTX, 2022 kriptolar için korkunç bir yıl olmasına rağmen, özellikle Mart ayında önemli artışlar gözlemledi.

FTX İşlem Hacmi

Şubat ayında düşük işlem hacmi seviyelerine ulaştıktan sonra FTX, Mart ayında fırlamış görünüyor. Mart ayında FTX’in aktif ticaret yatırımcıları kazanması ve yatırımcı sayısını artırması bekleniyor. Aslında Mart, genel olarak merkezi olmayan borsalar için zorlu bir ay oldu. Buna rağmen, FTX Mart ayında yaklaşık 363 milyar dolarlık bir işlem hacmine sahipti.

Kripto Piyasasının Dev Borsası Ftx'In Hacmi %64 Arttı!
Kripto Piyasasının Dev Borsası Ftx’In Hacmi %64 Arttı!

FTX, Binance, OKX, Upbit, Coinbase, KuCoin ve Houbi ile rekabet eden yüksek hacimli bir borsadır. Artan hacimden bağımsız olarak, yatırımcılar doğal olarak buna çekiliyor.  Ayrıca, raporlara göre, FTX’in işlem hacmi Mart ayında yıllık bazda %64 arttı.

Artışının Sebepleri ve FTT

Yatırımcılar için borsa listeleri ve ortaklıklar oldukça önemlidir. Bu altcoin, özellikle Bored Ape Yacht Club’ın yerel tokeni Ape Coin‘in artan popülaritesi ile FTX için en büyük satışları sağlıyor. FTX de geçtiğimiz ay çiftlerine TerraUSD (UST) ekleyerek işlem hacmini artırdı. FTX ayrıca Avrupalı yatırımcıları çekmeyi umuyor, bu nedenle desteklenen para birimleri listesine Euro Tether‘i (EURT) ekledi. Bu gelişmeler sonucunda yatırımcıların FTX’e gitmesi Mart ayında zirveye ulaşmasını sağlıyor.

FTX’in yerel tokeni FTT, bu süreçteki bu artışlardan benzer şekilde etkilenir. 1 Mart’ta FTT 45,97 dolardan satış yapıyordu. 28 Mart’ta fiyat 53dolar’a ulaştı ve ayı 49 dolar civarında kapattı. Başka bir deyişle, Mart başında FTT’ye para yatıran bir yatırımcı, ay sonunda %5 kar elde etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.