Altcoin HaberleriBlockchain HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Terraform Labs’tan, Luna Guard’a 10 Milyonluk Luna Bağışı!

Terraform Labs, Luna Foundation Guard’a 10 Milyon LUNA Bağışta Bulunduğunu Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terraform Labs’tan, Luna Guard’a 10 milyonluk luna bağışı. Luna Foundation Guard, bir Terra geliştiricisi olan Terraform Labs’tan 10 milyon LUNA bağış aldı. Söz konusu meblağ, yayınlandığı tarihte 81 dolardan işlem gören LUNA hissesinde yaklaşık 810 milyon dolara denk geliyor.

Terra, UST için Bitcoin rezervleri yaratan kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard’a on milyon LUNA bağışladığını duyurdu. Fonun UST’yi desteklemek için kullanılması bekleniyor. Terra, LUNA – UST ortaklığı nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyor ve yorumcular bunun sürdürülemez bir strateji olduğu konusunda hemfikir görünüyorlar.

Öte yandan, bu LUNA’nın vakfa yaptığı ilk önemli katkı değil. Mart 2022’de şirket ayrıca 12 milyon LUNA gönderdi. Terraform CEO’su Do Kwon’a göre, söz konusu 12 milyon LUNA’nın bir kısmı UST’yi basmak için yok edildi, geri kalanı vakfın stablecoin rezervlerine eklendi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.