Haberler

Kriptoda Axie Infinity Rüzgarı Esiyor!

Bir dönemin efsane kripto projesi olan ve oyna kazan modelinin öncüsü kabul edilen Axie Infinity, yeniden zirveye yükseldi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir dönemin efsane kripto projesi olan ve oyna kazan modelinin öncüsü kabul edilen Axie Infinity, yeniden zirveye yükseldi. Axie Infinity’nin yoğun ilgi görmesiyle birlikte, proje token’larından biri olan AXS’de %20’ye varan bir yükseliş görüldü. Ayrıca, AXS yükselişi, projenin bir diğer token’ı olan SLP’yi de uçurdu. SLP, AXS’ten daha fazla değer kazanarak günün en çok yükselen kripto para birimi oldu.

AXS ve SLP Yükselişe Geçti!

Blockchain tabanlı oyun projesi Axie Infinity, oyna kazan modeline sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. AXS’nin yükselişi, aynı zamanda oyunda kullanılan SLP’yi de etkiledi. Bu ikili, en çok yükselen beş kripto para birimi arasında yer alıyor.

Axs Slp

AXS, Axie projesinin ekosistem token’ı olarak öne çıkıyor. 17 Ağustos’ta yaşadığı %16’lık düşüşten iki ay sonra çıkmayı başaran AXS, 5,15 dolar direncini aşarak %15’lik bir yükseliş gerçekleştirdi. AXS’ın direnci aşmasıyla birlikte SLP de yükselişe geçti.

28 Ekim tarihinde AXS’ın 5,15 dolar direncini test etmesi, SLP’yi %35’e varan bir yükselişe sürükledi. AXS’ın direnci aşmasıyla birlikte SLP, %30’luk bir yükseliş daha yaşadı. SLP, Axie Infinity oyununda kullanılan ve AXS ile ilişkilendirilen bir kripto para birimi olarak biliniyor.

AXS’ın yükselişinde kritik bir direnç noktası olan 6 dolar seviyesi karşımıza çıkıyor. Bu bölgenin aşılması halinde yükseliş devam edebilir. Ancak bölge altında kalınırsa, 5,15 dolar destek olarak çalışabilir. AXS, boğaları peşinden sürükleyebilirse 6 doları aşabilir. 6,45 dolar ise sonraki direnç noktası olarak ön plana çıkıyor. AXS, 6,45 doları aşması halinde 6,90 doları test edebilir.

Axs Slp Kripto Yükseliş

Düşüş yaşanması halinde AXS, eski direnç bölgesi olan 5,15 doları destek olarak kullanabilir. 5,15 desteğinin kırılması halinde AXS fiyatı 4,81 dolara geri çekilebilir. Daha da aşağıya bir düşüş ise AXS’ı 4,5 dolara kadar itebilir.

Axs Axie

SLP, AXS’e göre fiyat oluşturmasıyla AXS tarafındaki hareketliliği önemli bir hale getiriyor. AXS’ın 5,15 dolar direncini aşarak aylık düşüşe son vermesiyle birlikte SLP de yükselişe geçti. AXS’ın yükselişi devam ettiği sürece SLP de yukarı yönlü hareket edecektir. Ancak AXS’ın destek bölgelerini kaybetmesi halinde SLP’de keskin düşüşler görülebilir.

SLP’nin AXS ile birlikte hareket ettiği göz önüne alındığında, AXS’ın hareketliliğini takip etmek daha doğru olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.