Bitcoin Haberleri

BTC’nin 35.000 Dolara Hızlı Tırmanışı Vadeli İşlem Piyasasını Salladı

Kripto para birimleri piyasasında son dönemde yaşanan volatil hareketler, yatırımcıların vadeli işlem piyasasına olan ilgisini azaltmıştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimleri piyasasında son dönemde yaşanan volatil hareketler, yatırımcıların vadeli işlem piyasasına olan ilgisini azaltmıştı. Ancak BTC’nin hızlı bir şekilde 35.000 dolara tırmanışı, vadeli işlem piyasasında yaşanan hüsranları geride bıraktı. Kripto yatırımcılarının çoğu, bu hacimli artışı kısa pozisyon fırsatı olarak değerlendirerek piyasaya karşı işlem açtı. Ancak BTC‘nin 35.000 doları aşması, spot işlemlere olan ilgiyi tekrar canlandırdı.

BTC’nin 35.000 dolara doğru hızlı yükselişi, günlük spot döviz hacimlerinin bahardan bu yana en yüksek seviyelere ulaşmasını sağladı. The Block’un verilerine göre, piyasanın önde gelen platformlarında gerçekleşen spot işlemlerin yedi günlük hareketli ortalaması, 26 Ekim itibarıyla 24 milyar doları aştı. Bu seviyeye Mart ayından bu yana ulaşılamamıştı.

Ekran Resmi 2023 10 29 11.06.15

Spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu Lansmanı İlgi Çekiyor

Yatırımcılar, sermaye akışını artırmak için yeni kanallar yaratmayı hedefleyen spot Bitcoin borsa yatırım fonunun potansiyel lansmanı hakkındaki haberleri değerlendiriyor. Bu haberler, piyasada yaz aylarına kıyasla daha belirgin dalgalanmalar yaşanmasına neden oldu. The Block tarafından yayımlanan verilere göre, bu dalgalanmalar Nisan ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Ekran Resmi 2023 10 29 11.06.20

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.