Haberler

Ripple’dan Yeni Temyiz Açıklaması Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SEC’in temyiz hamlesiyle ilgili olarak Ripple’dan bir açıklama geldi. Şirketin hukuk şefi Stuart Alderoty, temyiz sürecinin Ripple’ın kazanımlarını artıracağını belirtti. Geçtiğimiz hafta SEC, temyiz başvurusu için sinyal vermişti.

Ripple’ın hukuk şefi Stuart Alderoty, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılacak olan temyiz başvurusunun etkilerini değerlendirdi. Alderoty, temyiz başvurusunun, Ripple’ın düzenleyici kurum karşısındaki zaferini daha da güçlendirebileceğini dile getirdi.

Xrp Sec Kripto Para.jpg
Ripple'dan Yeni Temyiz Açıklaması Geldi! 3

Ripple Temyiz Konusunda Rahat!

TechCrunch’a konuşan Alderoty, XRP tokenının bir yatırım sözleşmesi olmadığını vurgularken, Ripple’ın temyiz başvurusundan çekinmeyeceğini belirtti. Alderoty, “Hakimin bunu doğru anladığını düşünüyoruz. (XRP kararını) Temyiz mahkemesi sadece onaylamakla kalmayacak, hatta belki daha da güçlendirecektir” diye ekledi. Alderoty, SEC’in benzer iddialarda devam eden davaları kaybetmek üzere olduğunu öngörmekte.

Mahkeme, 13 Temmuz’da XRP’nin bireysel yatırımcılara satışının menkul kıymet olmadığına karar verdi. Ancak kurumsal yatırımcılara satışlar menkul kıymet olarak değerlendirildi. SEC avukatları ise XRP’nin bireysel satışlarının menkul kıymet olarak kabul edilmesi gerektiğini iddia etti. Başkan Gary Gensler de mahkemenin kararından duyduğu hayal kırıklığını ifade etmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.