Haberler

Coinbase, 4 altcoini platformdan kaldırma kararı aldı! O tarihten itibaren işlem yapılamayacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsalarının listeleme haberleri, kripto para toplulukları tarafından yakından takip ediliyor. Zira bu tür listeleme haberleri ile piyasa genelinde hızlı bir satın alma baskısı ve dolayısıyla ilgili varlıklarda genelde kısa vadeli hızlı bir fiyat yükselişi yaşanabiliyor. Öte yandan borsalar, kimi zamanlarda çeşitli varlıkları platformdan kaldırdıklarını belirten duyurularda da bulunabiliyor ve bu durum, listeleme dönemlerinde olduğu kadar olmasa da bu kez satış yönüyle yatırımcıları harekete geçirebiliyor. Bu kez bu yönde bir haber de Coinbase borsasından geldi. Coinbase, 4 kripto parayı askıya alma kararını duyurdu.

BORSA 4 VARLIĞIN İŞLEMLERİNİ ASKIYA ALACAK

Coinbase

ABD merkezli en büyük kripto para borsası Coinbase, 4 kripto para için alım satımları askıya alacağını duyurdu. Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre MUSD, RGT, TRIBE ve UPI varlıkları 4 Kasım 202’’den itibaren hem Coinbase.com üzerinden hem Coinbase Pro üzerinden hem de Coinbase Exchange üzerinden kaldırılacak ve artık buralarda işlem göremeyecek. Borsa, söz konusu varlıkların listeleme standartlarını karşılayamadıkları için bu kararı aldıklarını bildirdi.

KULLANICILARIN İŞLEMLERİ ENGELLENECEK Mİ?

Coinbase borsasının ilgili varlıklar için işlemleri askıya alması, kullanıcıların MUSD, RGT, TRIBE ve UPI cüzdanlarına erişimlerine herhangi bir engel getirmiyor. Kullanıcılar yine bu cüzdanlarını kullanabilecek ve yine çekim-yatırma işlemlerini yapabilecek. Ancak 4 Kasım tarihinden itibaren Coinbase platformlarında bu varlıklar ile işlem yapılamayacak.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.