Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Kurumlar 2022’de Bu 3 Altcoine Geçiş Yapacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Kurumlar 2022'De Bu 3 Altcoine Geçiş Yapacak!
Kurumlar 2022’De Bu 3 Altcoine Geçiş Yapacak!

Kurumlar 2022’de bu 3 altcoine geçiş yapacak! Kripto yatırım yönetimi şirketi Titan’ın eş CEO’su Clayton Gardner, Bitcoin  ve altcoinler hakkındaki yorumlarını paylaştı. CEO’ya göre, kripto para birimleri daha yaygın olarak benimsendikçe, Bitcoin dışındaki altcoinlerin kurumsal olarak benimsenmesi artacaktır.

Gardner, kurumların dikkatini çekebilecek altcoin projelerinden bahsediyor

Titan CEO’su yakın tarihli bir röportajda, kripto para birimi sektörü daha geniş çapta benimsendikçe, daha fazla kurumun Bitcoin’i atlamasını ve 2022’de Ethereum, Avalanche ve Terra gibi diğer blok zincirlerine yatırım yapmasını beklediğini belirtti. Bu ağların özellikle akıllı sözleşme fonksiyonlarına sahip olduğuna dikkat çekti.
Bildirdiğimiz gibi, Bitcoin geleneksel olarak karmaşık akıllı sözleşmeleri, yani blok zincirinde depolanan bilgisayar programlarını desteklemese de, Kasım ayında yapılacak büyük bir yükseltme daha fazla potansiyel ortaya çıkarabilir. Gardner, “Bitcoin başlangıçta birçok fon tarafından makro spekülatif bir varlık olarak görülüyordu ve hala birçok insan tarafından kullanılıyor” dedi.

Bununla birlikte, BTC kullanım durumunu sağlamlaştıran şeyin “değer saklama işlevi” olduğunu belirtti. Ancak, başlangıçta amaçlandığı gibi bir “değişim aracı” olarak kullanılmadığına dikkat çekti. CEO şu ifadeyi kullandı:

Zaman içinde fayda ve bir miktar içsel değer üretebilecek Blockchain arayan kurumlar, merkezi olmayan finansın büyümesini sağlayan diğer bazı akıllı sözleşme ağlarını ve Web 3.0’ı düşünebilirler. Bitcoin hala en güvenli Blockchain’lerden biri, ancak Bitcoin’in ötesindeki birinci katman, ikinci katman Blockchain’lerinin NFT’den DeFi’ye kadar olan işlemlerin ve etkinliklerin çoğunu idare edeceğini düşünüyorum. Bence kurumlar bunu görüyor ve önümüzdeki aylarda bence sermayeyi aktaracakları yer burası olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.