Metaverse Haberleri

Dogecoin Meraklısı Elon Musk’tan Yuan Festivali Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dogecoin meraklısı Elon Musk‘tan Yuan Festivali yorumu! Kripto para alanında Dogecoin’e (DOGE) olan sevgisi ile tanınan Tesla CEO’su Elon Musk, Metaverse’e yaptığı bu tweet yorumunda dikkat çekti.

Dogecoin Meraklısı Elon Musk'Tan Yuan Festivali Yorumu!
Dogecoin Meraklısı Elon Musk’Tan Yuan Festivali Yorumu!

Elon Musk, bu sabah yayınladığı bir tweet’te “meta evren” meselesinin kafa karıştırıcı olduğunu düşünüyor gibi görünüyor. Bu nedenle, bu günlerde çok popüler hale gelen meta-evren kavramı hakkında kafanız karıştıysa, yalnız değilsiniz. Elon Musk, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Marcus‘un bir tweet’ine, kimsenin metaverse‘nin ne hakkında olduğunu açıklayamadığını belirtmek için bir gülen yüz emojisi kullanarak yanıt verdi.

https://twitter.com/BillyM2k/status/1471656164983115777

Billy Marcus, Twitter’da Satoshi Nakamoto lakabını kullandı ve Twitter’da şunları yazdı: “Metaverse için heyecanlıyım çünkü hiçbir şekilde tanımlanmadı. Yani istediğin buymuş gibi davranabilirsin Ne oldu, yanılmıyorsun.” “meta evren” terimi ilk olarak Neil Stephenson‘ın bilim kurgu romanı “Çığ”da karşımıza çıkmış, teknoloji devi Facebook’un şirket adını Meta olarak değiştirmesinden sonra 2021’de en popüler hale gelmiştir.

Facebook’taki bu büyük değişikliğin ardından kripto alanındaki Metaverse projesi de ivme kazandı. Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) ve diğer en popüler Meta Festival odaklı ekosistem projeleri büyük ilgi gördü. Bu yılın başından bu yana, AXS %12.000’den fazla arttı. MANA’nın rakamı %3,511 olmasına rağmen, SAND bir yılda %9,600’den fazla arttı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.