HaberlerMetaverse Haberleri

Epic Games, Metaverse Platformu İçin Lego İle İşbirliğine Gitti!

Amerika Birleşik Devletleri merkezli Epic Games, bir metaverse platformu oluşturmak için Lego ile birlikte çalıştığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerika Birleşik Devletleri merkezli Epic Games, bir metaverse platformu oluşturmak için Lego ile birlikte çalıştığını duyurdu. Anlaşmaya göre iki şirket, çocuklar için bir sanal alan oluşturmak için işbirliği yapacak.

Danimarkalı bir oyuncak üreticisi olan Lego ve ABD’li bir oyun devi olan Epic Games, yeni bir metaverse hamlesi yaptı. İki büyük şirket, gençler için bir metaverse platformu oluşturmak için bir işbirliği duyurdu.

Epic Games, Metaverse Platformu İçin Lego İle İşbirliğine Gitti!
Epic Games, Metaverse Platformu İçin Lego İle İşbirliğine Gitti!

Çocuk Metaverse Platformu Oluşturulacak

Lego ve Epic Games, çocuklar için sanal bir dünya geliştirmek için işbirliği yaptı. Epic Games CEO’su Tim Sweeney konuyla ilgili şu yorumları yaptı:

Metaverse’de çocuklar ve aileler için eğlenceli bir alan yaratmak için bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.

İki şirketin ortak basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Lego Group ve Epic Games, internetin bir sonraki sürümünün çocukların güvenliği düşünülerek oluşturulmasını sağlamak için kaynaklarını bir araya getiriyor.

 

Yapılacak metaverse platformuyla ilgili daha fazla ayrıntı verilmedi. Ancak her iki firma da çocukların güvenliğinin korunacağını ve ebeveynlerin çocuklarının dijital deneyimleri üzerinde kontrol sahibi olacağını vurguladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.