Haberler

LeetSwap’ta Alım-Satımlar Askıya Alındı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Coinbase’in Base ağı, son bir günde ikinci kez tartışmalarla gündeme geldi. Merkeziyetsiz borsa LeetSwap, ticareti durdurma kararıyla potansiyel istismar endişesini dile getirdi.

Platform, likiditeyi kurtarmak amacıyla çalışmalara başladığını duyurdu. LeetSwap, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bazı likidite havuzlarının tehlike altında olabileceğini belirtti. Platform, tedbir amaçlı alım-satım işlemlerini durdurduğunu açıkladı. Borsa tarafından yapılan ikinci açıklama ise, kilitli likiditeyi kurtarmak için zincirdeki uzmanlarla birlikte çalıştıklarını vurguladı.

1656329148 Shutterstock 2162797347
Leetswap’ta Alım-Satımlar Askıya Alındı! 3

LeetSwap’ta Saldırı Tehlikesi!

Wintermute’un Araştırma Müdürü Igor Igamberdiev, saldırganın açık bir akıllı sözleşme işlevinden yararlandığını belirtti. Igamberdiev, bir token fiyatının yükseltilmesiyle LeetSwap’ın likidite havuzundaki ETH’lerin karıştırılmış olabileceğini iddia etti.

Saldırganın potansiyel istismardan 342,5 ETH üzerinde 630 bin dolar kazandığı söyleniyor. PeckShield, Beosin, BlockSec ve CertiK gibi birçok blockchain güvenlik şirketi benzer beyanatlarda bulundu. Bu da Base ile ilgili ikinci bir tartışmanın ortaya çıktığı bir günde gerçekleşti. Brian Astmorg temalı memecoin BALD’ın fiyatında hareketlilik yaşandı. Projenin geliştiricisi, token için likiditeyi kaldırarak fiyatın düşmesine neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.