Altcoin HaberleriHaberler

Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) Fiyat Tahminleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) dün yaşamış olduğu 42.800 dolar düşüşüyle birlikte birçok altcoin için alım fırsatı verdi. Fiyatı %30 civarında düşen altcoinler süratli bir toparlanma gösterdi. Gün içinde 46.000 dolarda dengelenen Bitcoin ile kripto paraların önemli kısmı zararlarını kapatmaya başladı. Peki Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Cardano yükselişine devam edecek mi, fiyat hedefleri neler?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralarda Kazanç Sağlamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Solana (SOL) Fiyat Tahmini!

Düşüşten minimum etkilenen Solana (SOL) oldu diyebiliriz. Fiyat gün içinde tekrardan 180 dolar sınırına kadar yükseldi. Son ATH noktasından yaklaşık %10 geride olan Solana fiyatı  en son 50 gün önce  22 dolar seviyesindeydi. Bugüne kadar %800 şeklinde bir fiyatlama meydana getiren SOL dün 153 dolara kadar düşmüştü.

Solana (Sol) Fiyat Tahmini!
Solana (Sol) Fiyat Tahmini!

Yükselen kanalı dün kontrol eden fiyat buradan güçlü tepki aldı. Fiyat halen yükseliş trendinde bulunuyor. Kısa vadede 183 doların aşılması tekrardan 200 dolar testine doğru bir hareketi tetikleyebilir. Fiyat hali hazırda kanalı yukarı yönlü kırmak için çabalıyor. Özellikle 183 dolar üstünde kapanışların olması ciddi yükselişlere hamile, aşağıda ise 150 doların yakından takip edilmesi gerekiyor.

Avalanche (AVAX) Fiyat Tahmini!

Fiyat mühim bir desteği yitirdi. Dün Avalanche (AVAX) hesabından basılan AVAX miktarının fiyatı etkilemediği paylaşılmıştı. Halen 50 dolar sınırında olan fiyatın daha da düşmeyeceğini düşünen proje yetkilileri büyük bir yanılgıya düştü. Gün içinde 38 dolar desteğinin üstünde tutunamayan AVAX maalesef tabanda 19 doları görme riskiyle karşı karşıya, şimdilik 33 dolardan tepki alımları gelse de kısa vadeli görünüm pek iç açıcı değil.

Avalanche (Avax) Fiyat Tahmini!
Avalanche (Avax) Fiyat Tahmini!

Yeniden yükselişten söz edebilmek için 43 doların üstünde kapanışlar olması gerekiyor. AVAX fiyatının 46 doları kırması ise 60 dolara kadar yeni bir yükseliş periyodunu başlatabilir. RSI aşırı satış bölgesine son aşama yakın fiyat desteği kırdığı için hareketli ortalamaların bir oldukça düşüş sinyali gönderiyor.

UYARI:: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.