HaberlerMetaverse Haberleri

LGBTİ+ Platformlarından GMag, Onur Yürüyüşü’nü Metaverse’te Gerçekleştiriyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

LGBTİ+ platformlarından GMag, onur yürüyüşü’nü Mataverse’te gerçekleştiriyor. Türkiye’nin en önemli LGBTİ+ platformlarından biri olan GMag, bu yılki Onur Yürüyüşü’nü metaverse’e taşıma kararı aldı. 27 Haziran’da Decentraland’da gerçekleştirilecek yürüyüş, insan haklarını savunan ve özgürlük çağrısı yapan herkes davete çağrıldı.

26 Haziran’da Onur Yürüyüşü gerçekte gerçekleşecek Gerçek yürüyüşten bir gün sonra, metaverse yürüyüşü planlandı. Her yerdeyiz, alışın mottosuyla yola çıkan grup, yaratıcı süreçlerine VMLY&R İstanbul’u da dahil etti.27 Haziran 17:00’de etkinliğe katılmak isteyenlerin -68, 78 koordinatlarında Decentraland’de olmaları gerekekiyor.

Afis

GMag konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Türkiye’nin metaverse’teki ilk Onur Yürüyüşü olan yürüyüş 27 Haziran’da gerçekleşecek. Etkinliğe katılanlar birbiriyle sohbet edip tanışabilecek, LGBTİ+ hakları insan haklarıdır diyerek taleplerini dile getirecek ve dans edip yürüyüşlerini tamamlayacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.