Haberler

Crypto.com Türkiye’ye Özel Ücretsiz Hizmetlerini Tanıttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para borsalarından Crypto.com, globalleşme çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa’daki kripto para yatırımcılarını hedefleyen şirket, operasyonlarını başlattı. Fransa’yı Avrupa biriminin genel merkezi seçen Crypto.com ekibi Türkiye’deki yerli kripto para yatırımcılarını da unutmadı. Popüler kripto para alım satım platformu, Türkiye’ye özel yeni kripto hizmetleri arasında ücretsiz hizmet avantajı da sunuyor.

Türkiye Pazarına Hızlı Girdi

Crypto.com,

Dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Crypto.com, küreselleşme çalışmalarına hız kazandırdı. Geçen ay Fransız piyasa otoritesinden onay aldıktan sonra Avrupa biriminin merkezini bu ülkeye taşıyan Crypto.com, Avrupa ülkelerine hizmet vermeye başladı. Crypto.com ekibi Fransa’daki kripto para yatırımcılarına ürün ve hizmetler sunmaya başlayınca yerli kripto para yatırımcılarını da unutmadı. Yunanistan’dan Dubai’ye kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren popüler kripto para borsası ülkemizde kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunuyor.

Türk Kullanıcılar İçin Yeni Hizmetler

Crypto.com, kripto paraların benimsenmesine yönelik önemli ortaklıklar kurarken bir yandan da hizmetlerini geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor. Bu amaçla Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapn şirket yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı. Crypto.com App adından başlatılan uygulamayla Türk Lirası (TRY) Fiat Cüzdanı, kullanıcılara bankalardan 7/24 ücretsiz para yatırma ve çekme imkanı gibi olanaklar sunuluyor. Bunun yanı sıra Crypto.com kullanıcıları platformdaki 250’den fazla kripto paraya Türk Lirası kullanarak yatırım yapabilme imkanı elde edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.