Haberler

Arbitrum (ARB) Zirveye Doğru Yaklaşıyor!

Son dönemde, Arbitrum (ARB) kripto para birimi piyasasındaki yükselişiyle birlikte birçok yatırımcının gözdesi haline geldi. Bu durum, piyasada tam anlamıyla etkisini gösteriyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemde, Arbitrum (ARB) kripto para birimi piyasasındaki yükselişiyle birlikte birçok yatırımcının gözdesi haline geldi. Bu durum, piyasada tam anlamıyla etkisini gösteriyor.

ARB, Türkiye’deki kripto camiası ve global yatırımcılar arasında önemli bir kitleye ulaşmış durumda. Bu popüler coin, yavaş başlasa da sonunda yatırımcılarını mutlu etmeye başladı. Sürekli dalgalanan Bitcoin’e karşılık ARB, son günlerde hızla yükselişe geçerek tüm olumsuzlukları ortadan kaldırdı. Yatırımcıların sabrını test etse de, ARB şimdi güçlü bir ivme kazanıyor.

Son 24 saat içerisindeki performansıyla dikkat çeken ARB, “En Çok Yükselenler” listesinde büyük bir sıçrama yaparak yüzde 22 oranında değer kazandı. Peki, bu ivme devam edecek mi ve ARB yeni bir ATH (tüm zamanların en yüksek seviyesi) seviyesine ulaşabilecek mi?

049C7Bca 344F 4788 A4De Bf7Ad269D57F

ATH’de Büyük Yükseliş!

Son on günde ARB, gösterdiği yüzde 60,58’lik artışla ATH’sine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Şu anda 1,57 dolar seviyesinde işlem gören ARB, yüzde 16’lık bir yükseliş gerçekleştirdiğinde yeni bir ATH’ye ulaşmış olacaktır. Popüler kripto para şu anda önemli bir direnç bölgesiyle mücadele etmektedir ve 1,58 ve 1,74 dolar seviyelerini aşması durumunda yukarı yönlü pozitif ivmesini daha da artıracaktır. Ayrıca, ARB’de yaşanabilecek ani artışlar, diğer Katman-2 projelerini harekete geçirebilir.

Katman-1 projelerinin öne çıkması, ARB’nin 1,58 doları aşmakta güçlük çekmesi veya BTC’deki dalgalanmanın artması, ARB’nin alt seviyelere itilme ihtimalini yükseltecektir. Bu senaryoda, 1,42 – 1,34 – 1,24 – 1,19 – 1,13 ve 1,01 dolar arasında düşüşler mümkündür. Özellikle 1,2492 dolar seviyesi, kısa ve orta vadede fiyat yapısını belirlemek için önemli bir etken olacak.

6De038E6 Ed69 4D70 A197 E0A7427B2686

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.