Altcoin HaberleriHaberler

LUNA Faciasını Öngören Analist, Sıradaki Altcoin’i Duyurdu!

Kripto para  piyasasının popüler analizti "AlgodTrading (Algod)" LUNA faciasından sonra bu altocoin için de rahatsız edici bir uyarıda bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra (LUNA) faciasını öngören kripto piyasasının popüler analisti “AlgodTrading (Algod)” da korkutan bir uyarı yayınladı. Analiste göre STEPN, LUNA (GMT) ile aynı kaderi paylaşan bir sonraki altcoin olabilir.

STEPN (GMT) Aynı Kaderi Mi Paylaşacak?

Popüler analist Algod, Terra ekosisteminin işleyişine yönelik eleştirileri nedeniyle periyodik olarak eleştiri oklarının odak noktası olmuştur. Analiste göre UST/LUNA yöntemi sürdürülebilir değil. Algod ve Terra yaratıcısı Do Kwon ayrıca LUNA fiyatının Mart 2023’e kadar 88 doların üzerinde kalacağına dair bir bahse girmişti.

GiganticRebirth olarak bilinen bir başka analist de, LUNA’nın çöküşünü tahmin edenler arasında yer alyor. Terra’nın ölümü kripto piyasası için felaket olsa da, UST’nin yetersizliğini öngören analistler sonunda haklı oldukları kanıtlandı. Algod, Kwon’u çöküşten sonra bahsi kaybettiği için 11 milyon dolar ödemeye zorladı. Algod, CEO ile alay ederek, “Artık 88 doları geçmeyeceği kesinlikle açık” dedi. GiganticRebirth ise İngiliz şair Thomas Howell’in “Tavuklarınızı yumurtadan çıkmadan saymayın” sözünü kullanmıştır.

Algod’a göre GMT bu yıl popülaritesini artırdı ve LUNA ile aynı prosedürden geçecek. Algod’a göre GMT, alıcılar için çok az değerlidir. GMT, şirketin ilk kazan-kazan projesidir. Girişim, geleneksel oyna-kazan modelini fitness alanıyla birleştirerek kripto ekosisteminde yeni bir trend olarak ortaya çıkan kazan-kazan kategorisinin bir parçasıdır.

İndirilen programla elde edilen ayakkabı NFT’si sayesinde yürüdükçe token kazandıran Stepn projesi bu yılki olağanüstü fiyat performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Analiste göre bu program kaçınılmaz olarak çökecek. Alrond’a göre sistem rasyonellikten yoksundur ve bunun sonucunda bilgisiz yatırımcılar zarar görebilir.

Luna Faciasını Öngören Analist, Sıradaki Altcoin'I Duyurdu!
Luna Faciasını Öngören Analist, Sıradaki Altcoin’I Duyurdu!

Sürdürülebilirlik ve Güven

Yatırımcı, orta ve uzun vadede GMT’de yatırım yapmama konusunda yatırımcıları uyarırken, token üzerinde “boyutlu” bir kısa pozisyon araştırdıklarını da belirtti. GMT, Algod tarafından “bir sonraki” Axie Infinity olarak değerlendirildi. Sürekli olarak en karlı altcoin listelerinin üst sıralarında yer alan GMT, Nisan ayında piyasaya çıkışından bu yana %3000’e yakın yükselişle bu yıl en iyi performans gösteren altcoinler arasında yer alıyor.

Binance ve OpenSea gibi borsalar tarafından kabul edilmesi, altcoinin güvenini daha da artırdı ve onu bir seferde en iyi 50 kripto para birimi arasına itti. GMT, 948.8 milyon dolarlık piyasa değeri ile 59. en değerli kripto para birimidir. Uzmanlar, platformun tutarlı bir alıcı akışı görene kadar kullanıcıları belirteçlerle süresiz olarak ödüllendirmeye devam edemeyeceğini söylüyor. GMT, başlangıcından bu yana kabaca % 1500 artışla şu anda 1.5595 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.