Altcoin Haberleri

Kripto piyasası yerinde sayarken o altcoin birkaç saatte yüzde 100 yükseldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 20 bin doların altında ve 18 bin 500 dolar seviyesinin üzerinde, dar bir fiyat aralığında sıkışık şekilde hareket ediyor. Bitcoin’in volatiliteden uzak bu sıkışık fiyat performanslarından nasıl çıkacağı merak edilirken, haftalardır süren bu eğilimin kırılıp kırılmayacağı da bilinmiyor. Bitcoin’deki belirsiz fiyat hareketlerine karşı, piyasada çok da bilinmeyen bir altcoin, kısa sürede sergilediği yükselişlerle piyasanın zirvesine tırmandı. Kripto paraların geneli yerinde saymaya devam ederken, Klaytn (KLAY) birkaç saatte yüzde 100’lük bir ralli yaptı.

KLAY FİYATI YÜZDE 100’LÜK BİR RALLİ YAPTI

Klaytn (Klay)

Klaytn (KLAY), kripto para piyasası yatay seyirde devam ederken, 24 saatlik süreçte en fazla kazandıran kripto para birimi olmayı başardı. Son birkaç gün boyunca grafikleri ve fiyat performansı neredeyse durgun seyreden KLAY’ın toparlanma belirtisi göstermediği bu süreçte gelen yükselişler, yatırımcıları da şaşırttı. Ancak projenin Twitter hesabından paylaşılan bilgilere göre, projenin yönetişim portalında paylaşılan ve devam eden teklif ile kullanıcılar mevcut blok ödüllerini üçte bir oranda kesmeye ya da olduğu gibi bırakmaya karar vermeli. Yönetişim oylamasının sonuçları 25 Ekim’de açıklanacak ve uzmanlar, bu oylama sürecinin varlığın fiyatındaki artışta etkili olmuş olabileceğini ifade ediyor.

KLAYTN (KLAY) NEDİR?)

Klaytn, Metaverse ve GameFi dünyasının bir parçası olarak görülen, eğlence odaklı bir blok zincir olarak faaliyet gösteriyor. Resmi olarak Haziran 2019’da piyasaya sürülen Klaytn, daha çok Güney Kore pazarına odaklandı. Blok zincirinin yerel token’ı KLAY, piyasa değeri ile 69. sırada yer alıyor ve varlığın toplamda 10 milyar, dolaşımda 2,6 milyar arzı bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.