HaberlerNFT Haberleri

Ünlü Futbol Kulübü AC Milan, 3D NFT’sini Çıkaryor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü futbol kulübü AC milan, 3D NFT’sini çıkaracak. Tanınmış bir futbol takımı olan AC Milan,  kripto para platformu olan BitMEX ile NFT işbirliğine gitti.

AC Milan, resmi web sitesinde NFT oluşturmak için BitMEX ile birleştiğini duyurdu. Sınırlı miktarda NFT’den elde edilen gelir, kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Fondazione Milan’a gidecek.

Güney Sudan’dan özel bir Rossoneri gömleğinin sınırlı sayıda 3D NFT’si kulüp tarafından satılacak. FanSea platformu aracılığıyla geliştirilecek olan NFT‘ler, 14 Nisan’dan itibaren kullanıma sunulacak ve 75.817 onaylı parçayı içerecek. Ekip, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Çok sayıda özel NFT satın alarak Fondazione Milan’a bağışta bulunarak projeye katkıda bulunmayı taahhüt eden AC Milan’ın ortağı BitMEX sayesinde, NFT’yi ön sipariş veren ilk 10.000 hayranın da BitMEX.com’da alım satım indirimleri ve diğer avantajlar gibi bazı ek faydalar edinmelerini sağlayacak.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.