Tüm HaberlerHaberler

SEC Davası Coinbase’i Olumlu Etkiledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davası, Coinbase için büyük bir etkiye sahip oldu ve şirketin hisse senetleri dava sürecinden bu yana %50’den fazla artış gösterdi.

Brian Armstrong ve diğer üst düzey yöneticiler ise hisse satışlarını sürdürmeye devam ettiler. Coinbase (COIN) hisse senedi, SEC davasıyla birlikte büyük bir yükseliş yaşadı. 6 Haziran’da 52 dolar civarında seyreden COIN, 7 Temmuz’da 78,7 dolara ulaştı. Son altı ayda COIN yaklaşık %133 oranında bir yükseliş kaydetti. SEC, Coinbase’e kayıtsız menkul kıymet hizmeti sunduğu iddiasıyla dava açmıştı.

Sec Durmuyor Sirada Coinbase Var Ceonun Iddiasi Sec Kacak Oynuyor Coin Turk Com
Sec Davası Coinbase'i Olumlu Etkiledi! 3

Coinbase Yüzde 50’den Fazla Yükseliş Yaşadı

Coinbase yöneticileri, yükselişi fırsata dönüştürerek hisse satışları gerçekleştirdi. CEO Brian Armstrong ve diğer yöneticiler, toplamda 88 bin 58 COIN hissesi olmak üzere yaklaşık 6,9 milyon dolarlık hisse sattı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Gokul Rajaram ise 4 bin 580 adet hisse sattı. Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal 1.818, Baş Muhasebe Sorumlusu Jennifer Jones ise 7 bin 335 adet hisse sattı. Jones, 29 Haziran’da yaptığı 74 bin 375 hisse satışıyla 5,2 milyon dolar net kazanç elde etti.

Büyük hisse sahipleri ARK Invest gibi ise uzun vadeli planlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haziran ayı başında ARK Invest, 400 bin adet hisse alımı yapmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.