Altcoin HaberleriHaberler

Lider Altcoin Ethereum 4.000 Dolara Dokundu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum (ETH), gün içinde 4.025 dolar seviyesine dokunarak önemli bir seviyeyi kontrol etmiş oldu. ETH, 4.000 dolar sınırına dayandığı günde kısa süreliğine de olsa o duvarı aştı. Popüler kripto para, ATH seviyesinin bulunmuş olduğu fiyat bandına adım atarak yükseliş trendini kuvvetlendirdi.

Ethereum (ETH)

En popüler ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), önder takibini sürdürüyor. ETH, 4.025 dolara dokunarak yatırımcılarını heyecanlandırsa da derhal derhal bu seviyede tutunamadı. Popüler kripto para, London Hard Fork‘u sonrası artış trendine ivme kazandırmıştı. Binlerce ETH’nin yakılmasının arkasından fiyat yukarı fırlamış ve rota ATH seviyesine oluşturulmuştu.

Ethereum (Eth)-Cointurk
Ethereum (Eth)-Cointurk

Uzmanlar, ETH tahminlerinde 4.000 dolar seviyesinin öneminden bahsediyor. Bu seviyenin üstünde bir kırılmanın fiyatı 5.000 doların üzerine çıkacağı mevzusunda analistler hem düşünce. ETH, an itibarıyla 4.000 doların hemen altında işlem görmeye devam ediyor.

ETH günlük grafiklerine nazaran RSI aşırı alım bölgesinin bir miktar altında 74’te seyrediyor. MACD yükselişi onaylarken Müthiş Osilatör göstergesi momentumun boğalardan yana bulunduğunu doğruluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Kripto Para Piyasası Genel Durumu

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 51.000 dolar ile gün içinde en yüksek seviyesini görmüş oldu. BTC, 50.000 dolarlık ruhsal seviyenin aşılmasıyla piyasaya pozitif yönde hava pompaladı. Liderin yanı sıra Ethereum 4.000 dolara dayanırken Binance Coin (BNB) 500 dolar seviyesine yaklaştı.

Bununla birlikte 11.000’i aşkın altcoin’in bulunmuş olduğu kripto para piyasasının toplam kıymeti 2.2 trilyon doları aştı. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti %41.6’da konumlanırken Ethereum piyasa hakimiyeti %20.4’e terfi etti. Lider kripto para ve en büyük altcoin’in hareketlenmesi birçok altcoin’in artış trendine momentum kazandırdı.

Son olarak bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin fiyatı 50.760 dolardan, Ethereum fiyatı 3.967 dolardan işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.