Tüm HaberlerAltcoin Haberleri

LUNA (LUNA) Temalı Memecoin’lere İlgi Artıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

LUNA (LUNA) temalı memecoin akımı hala devam ediyor ve son 24 saat içinde RedLuna (REDLUNA) adlı bir memecoin, %477’lik bir artış gösterdi.

Ters
Luna (Luna) Temalı Memecoin'lere İlgi Artıyor! 4

Popüler kripto paraların örnek alınmasıyla oluşturulan memecoin furyası hız kesmeden sürüyor. Son birkaç gün içinde DOGE, SHIB, ETH temalı birçok 2.0 coin büyük bir patlama yaşamıştı. Ancak şu anda bu coin’lerin yerini LUNA’nın aldığı görülüyor. LUNA isimli bu memecoin, isim ve logosunda bazı değişiklikler yapılarak piyasaya sürüldü ve fiyat hareketleriyle dikkat çekti. RedLuna (REDLUNA) adlı bir memecoin ise son 24 saat içinde %477’lik bir yükselişle top1000 listesinde ikinci sıraya yerleşti.

Ekran Resmi 2023 07 12 10.28.46

Kripto Yatırımcılarından Sert Eleştiriler!

LUNA bazlı memecoin’lerdeki artışları gören bazı yatırımcılar, sektörü iflasa sürükleyen LUNA’ya karşı sert eleştiriler yapmaya devam ediyor. Geçmişte coin ve sektör genelinde büyük zararlar yaşanmasına rağmen, memecoin’lerin yükseliş yaşamasıyla ilgili olan tepkiler, LUNA’nın gündemde kalmasını sağlıyor.

LUNA temalı projeler, isim ve logolarında yapılan basit değişikliklerle üretilen memecoin’lerle büyük hacimlere ulaşıyor. Bu projeler, inanılmaz verilere ulaşarak dikkat çekmeye devam ediyor. Fiyatlar büyük oranda artış gösterse de, kısa vadedeki fiyat düşüşleriyle pozitif etkisini kaybederek başka bir memecoin’e yerini bırakıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.