HaberlerTüm Haberler

FTX’ten Büyük Sıçrama: Son 24 Saatte %27,50 Artış!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX Claim Portal’ının açılışıyla birlikte FTX Token (FTT) büyük bir sıçrama yaşadı. Borsa token’ı, son 24 saatte %27,50 oranında artış gösterdi.

FTT, 11 Temmuz’da duyurulan Claim Portal’ıyla kripto endüstrisinde büyük bir etki yarattı. Portal, FTX alacaklıları adına açıldı ve ilk günden itibaren rekor bir talep gördü. Yoğunluktan dolayı zaman zaman portalda sistem kesintileri yaşandı. FTX’in bu adımı, doğrudan FTT borsa token’ına yansıdı. FTT, son bir gün içinde yaklaşık %30 değer kazandı.

20230712 120905

FTX’in Son Hamlesi Yükseliş Sağladı!

FTX’in Claim Portal’ını duyurmasının ardından bir süredir istikrarlı bir şekilde hareket eden FTT, sıçrama yaşadı. Borsanın token’ı, 1,43 dolardan 1,82 dolara yükselerek hızlı bir şekilde yüzde 27,50 artış gösterdi. Ancak FTT, yükseldiği seviyeyi koruyamayarak geri çekildi ve şu anda 1,63 dolardan işlem görüyor.

FTX tarafındaki olumlu gelişmeler devam ettiği sürece, FTT fiyatının dalgalanma gösterebileceği söylenebilir. FTT’deki fiyat yapısı, kripto para ekosisteminde tartışmalara neden oldu. FTX’in geçmişte iflas açıklaması yapması ise sektördeki birçok kripto yatırımcısının hala tam olarak güvenmemesine yol açtı. Ayrıca FTX’in yeni girişimleri, sosyal medyada dikkat çekti. Birçok ünlü isim, FTX’ten uzak durulması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu,

Ekran Resmi 2023 07 12 11.51.08

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.