Ethereum Haberleri

Tecrübeli Analistten ETH Fiyatında 600 Dolar Hedefi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasında FTX olaylarından sonra yaşanan sert düşüşün yankıları sürüyor. En büyük kripto para birimi BTC başta olmak üzere piyasadaki sert düşüş sonrası yatırımcılar “dip seviye” aramaya başladı. Kripto paralarda dip seviyenin bulunup bulunmadığı sorusu gündemden düşmezken, deneyimli kripto para analisti Benjamin Cowen, bu soruya Ethereum üzerinden yanıt verdi. Youtube kanalı üzerinden yeni bir video paylaşan ünlü analist, Ethereum örneği ile kripto paralarda ayı piyasasının henüz bitmediğini hatırlattı.

“Ethereum 5. Kez Dibe Vuracak”

Ethereum Manset 1

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum fiyatındaki değişimler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Popüler analist Benjamin Cowen, ETH fiyatındaki son görünümü şu şekilde özetledi: “2022 yılı boyunca Ethereum hakkında konuştuk. ETH’deki beklenti bir dizi boğa rallisi yaşanması yönündeydi. Ancak Ethereum’un günün sonunda düştüğünü ve grafiğini incelediğimde düşüş eğiliminin beşinci kez gerçekleştiğini görüyoruz.” 2018 yılındaki ayı piyasası rakamlarından örnek veren Cowen, bu dönemde Ethereum’da yaklaşık yüzde 95 oranında düşüş yaşandığını hatırlattı.

“ETH 600 Dolarlı Seviyelere Düşebilir”

Tecrübeli analist son ayı piyasasındaki verilere bakarak aynı oranda kayıp olmayabileceğini vurgulasa da beklentisini düşüş yönünde açıkladı: “Diyelim ki yüzde 87 oranında düşse bile ki bu düşüş Bitcoin’in yüzde 95’lik ayı piyasasının ardından düştüğü değerdir. Bu düşüş yine Ethereum’u 600 dolar seviyesine geri getirir. ETH’nin 600 dolar seviyesine dönmesi uzun zaman alacak ama bence önünde sonunda o seviyeye düştüğünü göreceğiz. Ve bence gerileme döneminde o seviyelere gitmemiz gerekecek.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.