HaberlerNFT Haberleri

Mark Zuckerberg, Faceook’ta NFT Testine Başlandığını Duyurdu!

Popüler sosyal medya ağı Facebook NFT testine başladığını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Mark Zuckerberg, Faceook’ta NFT testine aşlandığını duyurdu. ABD’deki NFT sanatçıları, Meta’nın Facebook’taki NFT testine katılıyor.

Meta, geçen ay Instagram’da NFT desteğini başlattıktan sonra şimdi de Facebook’a yöneldi. Meta sözcüsünden yapılan açıklamaya göre, işletme, az sayıda ABD üreticisinin Facebook’ta dijital koleksiyonlar yayınlamasına izin veren bir deneme süresi başlattı. İçerik oluşturucular, bu işlevi kullanarak yeni bir sekmede NFT’lerini profillerinde görüntüleyebilecek.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, firmanın yakında Facebook’ta NFT’leri test etmeye başlayacağını söyledikten bir hafta sonra, resmi lansman gerçekleşti. Zuckerberg yaptığı açıklamada, NFT yaratıcılarının Facebook ve Instagram’da çapraz paylaşım yapmasına izin verileceğini söyledi. Yine de paylaşım işlevine henüz her iki platformda da erişilemiyor.

Facebook’un destekleyeceği blockchain‘ler hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Meta’ya göre, NFT’leri yaymak ve yayınlamak için herhangi bir ücret alınmayacak. İşletme ayrıca, dijital koleksiyon  paylaşımlarının başlangıçta bir reklam dönüştürme özelliği içermediğini de açıkça belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.