HaberlerNFT Haberleri

Otzimli Çocukların Tasarımı NFT Olarak Piyasaya Sürüldü!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Otzimli çocukların tasarımı NFT olarak piyasaya sürüldü. Tohum Otizm Vakfı, Yelken Federasyonu, Kalamış Yelken Kulübü ve Mimar Sinan Üniversitesi öğrencileri işbirliği yaparak otizmli gençlerin tasarımlarını NFT olarak OpenSea‘da açık artırmaya sundu.

Permolit Boya’nın “Dünya Farkındalıkla Güzelleşiyor” sloganıyla gerçekleştirdiği girişim kapsamında, otizmli çocukların kreasyonlarından oluşan görsel, “NFT” olarak satışa sunuldu. Türkiye’de ilk kez bu girişimle otizmli çocukların tasarımı NFT’ye dahil edildi ve tüm geliri Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

Konuyla ilgili konuşan Akçal Boya CEO’su M. Akın Akçal şu ifadelerde bulundu:

Uzun bir hazırlık süreci ve otizmli çocukların duyarlı olduğu desenlerin tasarlanması, uygulanması ve boyanması ile ortaya çıkan bu anlamlı çalışma Boya sektöründe bir ilk olarak NFT  dijital esere dönüştü ve açık arttırma usulüyle satışa sunuldu. Satıştan edinilecek tüm gelir de bağış olarak daha çok otizmli çocuğun eğitimi için Tohum Otizm Vakfı’na aktarılacak. Türkiye’de bir ilk niteliği kazanan bu kıymetli projeyle otizmli kardeşlerimize yönelik farkındalık kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Permolit Boya markamızla daha güzel bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz.

Otizmli çocukların tasarımlarının yer aldığı NFT müzayedesi 2 Temmuz’a kadar devam edecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.