HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu’yu Atağa Kaldıracak Proje: ShibaNet, Beklentileri Karşılar Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en popüler meme coin’leri arasında yer alan Shiba Inu, ekosistemini büyütmek için ShibaNet adımını atıyor.

Shytoshi Kusama, Detayları Açıkladı!

ShibaNet, kullanıcıların Shiba Inu ekosistemini kullanarak alım satım yapmalarını ve işlem uygulamalarını sağlayan merkeziyetsiz bir pazar yeri olmayı amaçlıyor. Shiba Inu’nun proje lideri Shytoshi Kusama, ShibaNet hakkında “Shiba Inu Phase 2” adlı başlıklı blok yazısını paylaşmıştı. Shytoshi Kusama projeyi şöyle açıkladı:

“Bir finans kurumu, yalnızca finansal araçlarını kullanan tüketiciler ve işletmeler kadar iyi çalışır.”

ShibaNet, Shibarium Layer-2 üzerinde çalışacak ve kripto ödemeleriyle ilişkili yüksek Ethereum işlem ücretlerine çözüm sunmaya çalışacak. Ancak bu işlemlerde SHIB kullanılmayacak. Daha istikrarlı bir ödeme kuruluma izin vermek adına yapılan proje, Shiba ekosisteminin plan aşamasında olan sabit kripto parası SHI’yi kullanacak.

Shibanet
Shibanet

ShibaNet, Beklentileri Karşılar Mı?

Projenin özellikleri hakkında daha kapsamlı bir bilgi henüz yer almıyor. Ancak Shytoshi ne bekleyeceğimiz konusunda bazı ipuçları verdi. Kusama, sözleşme etkinleştirildiğinde kalan veya telif ödemelerini taraflar arasında bölüşterme yeteneğini sunmaktan gurur duyacağını belirtti. Ayrıca sanatçıların ve verilen avansların nadiren kalıntılarını gördüğü aksi halde gölgeli sözleşmeler ve anlaşmalarla dolu endüstrilerde birden fazla saatlik sözleşmeli çalışma ihticını azaltacağı aktarıldı.

Shiba Inu Game ve Doggy DAO’nun yanı sıra ShibaNet, ShibArmy’nin geleceğe yönelik yükseliş hissine katkıda bulunmaya aday projelerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.