Borsa HaberleriHaberlerTüm Haberler

Binance, Bitzlato Soruşması Kapsamında Hamle Yaptı!

Dünyanın en popüler borsalarından olan Binance, Bitzlato soruşturmasında bir çok kullanıcı hesabını dondurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitzlato soruşturması kapsamında bazı kullanıcı hesaplarının faaliyetlerini durdu.

Binance, Bitzlato soruşturması kapsamında bazı kullanıcı hesaplarını durdururken kullanıcı fonlarının güvende olduğunu söyledi.

Kripto para borsası Binance, Bitzlato’nun geçtiğimiz haftalarda ABD Adalet Bakanlığı tarafından ele geçirilmesinden sonra borsasındaki birçok kullanıcı hesaplarını durdu.

Binance Delist 1

Binance bu hareketi yaparken kullanıcı fonlarının güvende olduğunu duyurdu. Bazı kullanıcılara göre Binance, Bitzlato soruşturmasıyla bağlantılı olarak borsasındaki bazı hesapları engelliyor.

Bir grup Rus Binance kullanıcısı bloke hesaplardan muzdarip ve paralarını borsadan çekemiyor. Hesapları askıya alınan kullanıcılar, hesaplarının uyarı yapılmadan askıya alındığını belirterek, sorunlara dikkat çekmek için bir Telegram grubu kurdu.

Binden fazla üyesi bulunan grup şu anda, ABD Adalet Bakanlığı’nın Bitzlato’ya yaptırım uyguladığı  engelleme ile yaptırımlar arasında bazı bağlantılar olduğunu söyledi.

Telegram grubundaki kullanıcıların çoğu, Bitzlato ile Binance hesapları arasındaki transferleri işlemek için Bitzlato kullandıklarını dile getirdi. Hesapları askıya alınan bazı kullanıcılar, Bitzlato’ya yönelik yaptırımlara öfkelerini dile getirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.