HaberlerBitcoin Haberleri

Türkiye Bitcoin Borsasından Müşteri Bilgisi İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye bitcoin borsasından müşteri bilgisi istiyor! Tanınmış Bitcoin ve altcoin borsalarından biri olan Coinbase, 2021’in ilk üç çeyreği için bir şeffaflık raporu yayınladı. 1 Ocak – 30 Eylül 2021 dönemini kapsayan bu rapora göre, bazı hükümetler borsalardan müşteri hesap bilgileri ve finansal kayıtlar hakkında bilgi vermelerini istedi. Bu devletler Türkiye’yi içerir.

Türkiye Bitcoin Borsasından Müşteri Bilgisi İstiyor!
Türkiye Bitcoin Borsasından Müşteri Bilgisi İstiyor!

Bitcoin borsası Coinbase hükümetten talep aldı

Küresel kripto ekosisteminin şeffaflığını artırmak için Coinbase, yakın zamanda 2021’in ilk üç çeyreği için bir şeffaflık raporu yayınladı. Kripto para borsaları, dünya çapındaki hükümetlerin ve kolluk kuvvetlerinin müşteri hesap bilgileri ve finansal kayıtlar için artan gereksinimleri olduğunu bildiriyor. Coinbase, şirketin yasal yeterliliğini değerlendirmek için her talebi dikkatlice inceleyeceğini vurguladı. Coinbase, 2021’in ilk üç çeyreğinde bu tür 5.562 talep aldığını belirtti. Genel taleplerin yaklaşık %51’i Amerika Birleşik Devletleri dışından gelmektedir.Birleşik Krallık, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri, taleplerin yaklaşık %84’ünü oluşturdu.

Coinbase’e göre, kripto para borsası 2021’de ilk kez Letonya, Yunanistan, Hindistan, Türkiye, Bosna, Macaristan ve Rusya’dan talep aldı. Raporlara göre, Türkiye üç talep aldı. Coinbase şunları ekledi: “Bu yılın ilk üç çeyreğinde aldığımız taleplerin sayısı, 2020 boyunca aldığımız toplam talep sayısından yaklaşık %27 arttı.” Artan benimseme ile kripto şirketleri kendi Bölgesel yasal gerekliliklerine uymak zorundadır. . Son rapor, küresel yetkililerin artık yasadışı kripto para birimi işlemleriyle ilgili düzenlemeleri sıkılaştırdığını gösteriyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.