Altcoin Haberleri

Memecoin (MEME) Yükselişe Geçti!

Kripto piyasasının yeni projelerinden olan Memecoin (MEME), son günlerde büyük bir atağa kalkarak yüzde 40'dan fazla bir yükseliş gerçekleştirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasasının yeni projelerinden olan Memecoin (MEME), son günlerde büyük bir atağa kalkarak yüzde 40’dan fazla bir yükseliş gerçekleştirdi.

Binance’e son listelenen kripto projelerinden biri olan Memecoin, hızla ilgi çekmeyi başardı. Dogecoin, Shiba Inu ve Floki gibi memecoin’lerden sonra Binance’de listelenen dördüncü memecoin olan Memecoin, büyük beklentileri de beraberinde getirdi. Ayrıca, piyasa koşullarının da pozitif olduğu bir dönemde Memecoin projesinin ilerlemesi, yükselişine büyük bir etki sağladı.

Memecoin’in yerel token’ı olan MEME, son günlerde sansasyonel bir yükseliş gerçekleştirdi. Yüzde 40’dan fazla bir artışla günün en hızlı yükselen kripto para birimlerinden biri oldu.

Memecoin (MEME) Zirveye Gözünü Dikti!

Popüler memecoin projesi Memecoin (MEME), son günlerde yüzde 45’e kadar yükselerek büyük bir ivme kazandı. Bu yükseliş, MEME token’ını günün en çok konuşulan kripto para birimlerinden biri haline getirdi.

MEME, 9 Kasım tarihinde 0,0015740 dolara kadar düşüş yaşamıştı. Bu düşüş, boğa koşusunun sona erdiği ve MEME fiyatının daha da düşebileceği düşüncesini akıllara getirdi. Ancak, piyasa koşullarının pozitif yönde değişmesiyle birlikte MEME, büyük bir çıkış gerçekleştirdi. MEME, 0,0015740 dolar seviyesini dip noktası olarak belirledi ve bu seviyeden yüzde 100’e yakın bir yükseliş kaydetti. Sadece dört günde gerçekleşen bu yükseliş, yeni bir memecoin çılgınlığının habercisi oldu. Geçtiğimiz günlerde SHIB tarafında da yüzde 10’luk bir artış yaşanmıştı.

Memecoin Meme Grafik

MEME, 13 Kasım itibariyle büyük bir çıkış yakaladı ve düşüş beklentilerini artırdı. Birçok uzman, MEME tarafındaki fiyat hareketinin suni olduğunu ve şiddetli bir geri çekilmenin olabileceğini belirtti. MEME, boğa koşusunu sürdürebilirse 0,02950 doların üzerinde kalıcılık sağlayabilir. Fiyatın bu seviyede kalıcılığını sürdürmesi durumunda, MEME için 0,031 dolar hedef olabilir. Ancak, 0,031 dolar direnci satış baskısının yoğun olduğu bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyenin aşılması durumunda MEME, 3 Kasım’dan bu yana en yüksek fiyat noktasını belirleyebilir. MEME için sonraki hedef ise 0,035 dolar olarak görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.