Haberler

Bitget, Bitcoin (BTC) için 2024 Yılına Dair Beklentilerini Açıkladı!

Kripto para borsası Bitget’in araştırma kolu Bitget , Bitcoin (BTC) ekosisteminde 2024 yılına dair tahmin ve beklentilerini açıklayan bir rapor yayınladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Bitget’in araştırma kolu Bitget , Bitcoin (BTC) ekosisteminde 2024 yılına dair tahmin ve beklentilerini açıklayan bir rapor yayınladı. Makroekonomik eğilimler ve piyasa içi görünümü inceleyen uzmanlar, Ordinals NFT’leriyle birlikte Bitcoin ekosistemi için olumlu beklentilere sahip.

Rapora göre, Ordinals ile birlikte Bitcoin ekosistemindeki genişleme, lider kripto paraya talebin önemli ölçüde artmasına neden olabilir. Araştırmacılar, BTC fiyatının önümüzdeki yıl 100 bin doları görebileceğini belirtirken ORDI’nin piyasa değeri en büyük 30 kripto para arasında yer almasını bekliyor.

Bitget, Bitcoin (Btc) Için 2024 Yılına Dair Beklentilerini Açıkladı!

Bitcoin NFT’lerinde ise büyük bir potansiyel olduğu vurgulanmaktadır. Bitget, Bitcoin NFT pazarının gelecekte 100 kattan fazla büyüyeceğini öngörmektedir. Uzmanlar, Ordinals, Atomicals veya Taproot Assets gibi protokollerde yer alan kripto paraların 100 kata kadar değer kazanabileceğini belirtmektedir. Rapora göre BRC-20 ekosistemi bir sonraki boğa piyasasının en çok konuşulan tokenleri ve NFT’lerine ev sahipliği yapacak.

Bitget araştırmacıları, BTC fiyatındaki artışın Bitcoin ekosistemine olan etkisine de odaklandı. Bitcoin fiyatı, yıl başından bu yana 16,500 dolardan 42,500 dolara yükselmiştir. Bu artışla birlikte, BRC-20 tabanlı token’lerin piyasa değeri Mart ayından bu yana 40 kat artarak 4 milyar dolara ulaştı.

Bitcoin ekosistemindeki bu büyümenin, kripto para topluluğunda büyük bir heyecan yarattığı görülmektedir. Yatırımcılar ve uzmanlar, Bitcoin’in gelecekteki potansiyeline olan güvenlerini artırmaktadır. Bitget Research raporu da bu olumlu beklentileri desteklemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.