Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu’dan (SHIB) Kritik Hamle: Yükseliş Sinyali mi Geliyor!

Shiba Inu (SHIB), köpekli memecoin'ler arasında öne çıkan bir isim ve son zamanlarda 12 milyon dolar topladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB), köpekli memecoin’ler arasında öne çıkan bir isim ve son zamanlarda 12 milyon dolar topladı. Bu fonlar yeni bir gizlilik odaklı Katman-3 blok zinciri geliştirmek için kullanılacak.

Shiba Inu (SHIB), köpekli memecoin’lerin önde gelen isimlerinden biri olarak bilinir ve son zamanlarda geliştirmek için 12 milyon dolar topladı. Bu fonlar, yeni bir gizlilik odaklı Katman-3 blok zinciri projesi üzerinde çalışmak için kullanılacak.

Image 6

Aynı adı taşıyan popüler bir memecoin olan TREAT’in arkasındaki ekip, henüz piyasaya sürülmemiş bir token olan TREAT’i ABD dışındaki risk sermayesi yatırımcılarına 12 milyon dolar karşılığında sattı. Shiba Inu (SHIB) tarafından pazartesi günü yapılan açıklamada, bu yatırımcılar arasında Polygon Ventures, Mechanism Capital, Big Brain Holdings, Shima Capital, Animoca Brands, Morningstar Ventures, Woodstock Fund, DWF Ventures, Stake Capital ve Comma 3 Ventures gibi şirketlerin yer aldığı belirtildi.

Shiba Inu (SHIB) Bu Gelişmeler ile Kendini Gösterdi

Shiba Inu’nun lider geliştiricisi olduğu bilinen Shytoshi Kusama, projenin birkaç ay önce raund için yükselmeye başladığını ve bu ayın başında tamamladığını açıkladı. Kusama, değerleme hakkında bir yorum yapmaktan kaçındı fakat konu hakkında doğrudan bilgi sahibi bir kaynak, bu sürecin bir tur olduğunu ve her dilimin sırasıyla 75 milyon dolar, 100 milyon dolar ve 200 milyon dolarlık değerlemelerle gerçekleştiğini ifade etti.

Shiba Inu’ya göre TREAT, Ethereum Katman-2 blokzincirine dayalı Shibarium üzerinde inşa edilen sıra dışı bir gizlilik odaklı Katman-3 blokzincirinin yardımcı program ve yönetim token’ı olarak işlev görüyor. Kusama, TREAT’in Shiba Inu ekosistemindeki en son kararsız token olacağını belirtti. Bununla birlikte, ekosistemin bu yılın sonlarına doğru Shi adında sıra dışı bir token daha piyasaya süreceği söylentiler arasında yer alıyor.

Ek olarak, ekosistemdeki mevcut tokenlar arasında sıkça tercih edilen memecoin SHIB, Shibarium’un yönetişim tokenı BONE ve Shiba Inu topluluğu tarafından sahip olunan, kullanıcılara BONE ödülleri gibi avantajlar ve ayrıcalıklar sunan sabit arz tokenı LEASH bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.