HaberlerAltcoin Haberleri

Telegram, Toncoin (TON) Temelli Reklamlarının Tanıtımını Müjdeledi

Popüler iletişim uygulaması Telegram, Toncoin (TON) temelli reklamlarının tanıtımını müjdeledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler iletişim uygulaması Telegram, Toncoin (TON) temelli reklamlarının tanıtımını müjdeledi.

Telegram, halkın ilgisini çeken bir haberle gündeme geldi. Toncoin (TON) temelli reklam çalışmalarına dair heyecan verici haberler paylaşıldı.

Kullanıcılar artık Toncoin ile çeşitli kanal reklamlarını satın alabilecekler. 

Image 3

Telegram, TON tabanlı reklamların tanıtımını yapmanın yanı sıra, kanal sahiplerine yönelik cömert bir ödül programını da duyurdu. Bu yenilikçi yaklaşıma göre, kanal sahipleri, gösterilen reklamlardan elde edilen gelirin büyük bir bölümü olan %50’sini alacak.

“Bugün sosyal medya tarihindeki en cömert ödül sistemlerinden birini tanıtıyoruz. Telegram kanal sahipleri artık gelirlerinin %50’sini kanallarında gösterilen reklamlardan alabilecekler.

Kanal sahipleri, ödüllerini hiçbir ücret ödemeden geri çekebilir veya bunları Telegram reklamlarına, koleksiyonluk kullanıcı adlarına veya Premium hediyelerine yeniden yatırabilirler.

Ayrıca TON Blockchain tarafından desteklenen bir kripto para birimi olan Toncoin ile satın alabilecekleri yeni bir reklam türü sunuyoruz. Artık herkes çok küçük miktarda Toncoin kullanarak düşük bütçelerle kanalını tanıtabilir.

TON Blockchain’i seçtik çünkü düşük ücretlere , yüksek işlem hızlarına sahip ve saniyede işleyebileceği işlem sayısı rekorunu elinde tutuyor .”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.