HaberlerAltcoin Haberleri

Metaverse Coinler, Ethereum Balinalarının Odağında!

Ethereum Balinaları, Metaverse pazarındaki en büyük kripto varlıklarına doğru yöneliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse Coinleri, Ethereum Bblinalarının odağında. Blockchain izleme hizmeti WhaleStats’a göre, Ethereum (ETH) ağındaki en büyük 5.000 Ethereum balinası, önceki yedi gün boyunca metaverse pazarındaki en büyük kripto varlıklarına doğru yöneliyor. MANA, SAND ve APE, Ethereum balina adresleri listesindeki en dikkate değer paralar listesinde yer alıyor.

Ethereum Balina Adresleri Metaverse Coinlerine Oldukça İlgili

Sandbox (SAND), geçtiğimiz hafta en büyük 5.000 ETH balinası arasında en fazla ilgiyi topladı.
SAND geçen hafta yaklaşık %10 arttı, bu da balina aktivitesiyle ilgili olabilir. Artan ilgiye rağmen sektörel düşüşler devam ediyor. Bu nedenle, SAND hala zirvesinin %85 altında.

Apecoin ikinci sırada geliyor (APE). Bir meme tokenı  olma potansiyeline sahip olan ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) sahiplerine holderlarına airdrop yolu balinaların ilgisini çekmeye devam ediyor. Öyle ki, geçen hafta boyunca, en iyi 5.000 ETH balinası, her biri yaklaşık 390 dolar değerinde ortalama 81 APE Coin satın aldı.

Başka bir metaverse projesi olan Decentraland, apecoin’in (MANA) hemen arkasında yer alıyor. Derleme sırasında, Ethereum için balina cüzdanları, 327 dolar’a mal olan ortalama 372 token satın alarak MANA biriktirmişti. Rakibi SAND gibi, benzer şekilde davranıyor. Zirveden %85 düştü. Bir hafta boyunca,% 4 arttı. Yükselişler ve düşüşler, daha geniş kripto para ekosistemiyle karşılaştırılabilir bir şekilde metaverse girişimleri tarafından yaşanıyor.

These Metaverse Tokens Are A Must Have Apecoin Ape Decentraland Mana Firepin Token Frpn

Ethereum Balinalarının Satın Aldığı Kripto Paralar

Tam liste ve Ethereum (ETH) balinaları tarafından satın alınan ilk 3 ürün aşağıda gösterilmiştir:

  • The Sandbox (SAND)
  • ApeCoin (APE)
  • Decentraland (MANA)
  • Enjin Coin (ENJ)
  • Axie Infinity (AXS)
  • SushiSwap (SUSHI)
  • Render Token (RNDR)
  • GameCredits (GAME)
  • MyNeighborAlice (ALICE)
  • Yield Guild Games (YGG)

WhaleStats tarafından sağlanan liste şunları gösterir: Fiyatlar düşmeye devam ediyor. Ancak en büyük Ethereum balinalarından ikisi olan Metaverse ve GameFi, P2E kampına geçti. Bu, sadece 5.000 balina tarafından değil, diğer veriler tarafından da desteklenmektedir. En fazla  balinaya sahip ilk 100 ETH adresinin tümü MANA coin’dir. Ancak hacimlerin Temmuz ayında düşmeye başladığını söylemek yanlış olmaz.

MANA ve SAND, işlem hacmi ve piyasa değeri açısından birbirleriyle rekabet etmektedir. Her birinin piyasa değeri sadece 100 milyon dolar farklı. Ek olarak, yakın zamanda Axie Infinity’den vazgeçtiler.

Yedi gün boyunca en popüler beşinci metaverse coin Enjin Coin (ENJ) oldu. Şu anda, geçen hafta %8’den fazla artışla 0,50 dolardan satılıyor. Ethereum balina ilgisine göre AXS, ENJ’nin arkasında yer alıyor. Ethereum tabanlı oyna-kazan (P2E) oyun altcoini Axie Infinity (AXS), pazar büyüklüğü açısından sadece birkaç adım geride, ancak en son verilere göre AXS, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90 uzaklıkta yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.