Altcoin Haberleri

Analiz raporu endişelendirdi: Binance Coin’i (BNB) ayı piyasası trendi bekliyor olabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

7 Ekim Cuma gününe saldırı haberi ile uyanan Binance Smart Chain, piyasa genelinde korkuların da büyümesine neden oldu. Yakım mekanizması ve saat gibi çalışan ekosistem yapısına rağmen Binance Coin (BNB) ise ağ içi ölçüm verilerinde düşüşler yaşamaya başladı. Binance ağının merkezi olmayan token’ı olan BNB, geçtiğimiz hafta yaklaşık 1.500 adet yakım gerçekleştirdi. Planlanan ekosistem yakım mekanizmasına uygun şekilde devam eden proje, bu sayede fiyat istikrarını da yeniden sağlamayı başardı. Ağa 1.73 milyondan fazla katılımcının gelmesi aynı zamanda küresel büyüme gücünü de gösterdi. Ancak ağdaki bazı veriler, BNB için iç açıcı görünmüyor.

AĞDAN “KÖTÜ” SİNYALLER GELİYOR”

Bnb Agi

Kripto para piyasasının en sağlam kripto para birimlerinden biri olarak gösterilen BNB, küresel olarak güçlenmeye devam ediyor. Birçok kişi, dünyanın artık her noktasında tanınmaya başlayan BNB’nin, bir gün lider altcoin Ethereum’u (ETH) geçebileceğine inanıyor. Yılın 4 çeyreğine de arz yakımı planlaması yaparak yol haritasını çizen Binance, projeyi güçlendirmeye devam etse de ağ içi verilerde kaydedilen düşüşler, uzman ve analistlere göre fiyat düşüşünü de beraberinde getirebilir.

“BNB’Yİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR OLABİLİR”

AMBCrypto’nun analiz raporuna göre ağ içi ölçümlerde trend ayı piyasasına dönüyor. Geçtiğimiz hafta BNB’nin MRVR oranı düşüş yaşadı ve bu sinyal, “fiyat istikrarının sona erebileceğinin” sinyali olarak yorumlandı. Öte yandan paralel olarak BNB hacmi de son 7 günde düşüşler yaşadı. Bir diğer yandan BNB Ekim ayının başından bu yana sosyal aktivitelerde de düşüşler yaşıyor. AMBCrypto söz konusu raporunda, “BNB’yi zor günler bekliyor olabilir” vurgusu yaptı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve açıklamalar tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.