Haberler

MEXC Global Exchange, Kredi Kartlarıyla Kripto Satın Almaya Başlayacağını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

MEXC Global Exchange, kredi kartlarıyla kripto satın almaya başlayacağını açıkladı. Platformlar, kripto para piyasasında yeni özelliklerini sunmaya başladı. Singapur merkezli kripto para borsası MEXC Global, bu kez kripto para satın almayı kolaylaştırmak için yeni bir araç kullanmaya başladığını duyurdu.

MEXC Global Exchange’den Yeni Özellik

Kripto para borsası MEXC Global’e göre, tüketiciler yakında kredi kartlarını kullanarak kripto para satın alabilecekler. MEXC Global’in ortakları Visa ve MasterCard, kripto para birimlerinin fiat para ile satın alınmasını sağlar.

Mexcglobal Site Enter

MEXC Global ekibi tarafından yapılan bir açıklamaya göre, kripto para borsası 30 Haziran 2022’de itibari paradan kriptoya ödemeleri kolaylaştırmaya başladı.

https://twitter.com/MEXC_Fans/status/1544907265064308736?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1544907265064308736%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coinkolik.com%2Fmexc-global-exchange-ile-kartlarla-kripto-satin-alinabilecek%2F

Her MEXC Global kullanıcısı, tek bir işlemde banka kartı veya kredi kartı ile 5.000 ABD Doları değerinde kripto para satın alma olanağına sahip olabilir.

MEXC Global’de ödeme başkanı Anthony Guo, kripto para birimlerinin dünya çapında kabulünü teşvik etmek için bu bağlantıların hayati önemini vurguladı:

MEXC Global, Visa ve MasterCard aracılığıyla doğrudan kripto satın alımını mümkün kılarak, kullanıcılara daha hızlı, daha basit ve daha bağlantılı bir deneyim sunuyor. Kullanıcıların itibari paraları kripto varlıklarına dönüştürmesini kolaylaştırıyor ve bu da kripto para biriminin sahipliğini milyonlarca insana açıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.