Haberler

Microsoft, Web 3.0 Ürün Yöneticisi İçin İş İlanı Yayınladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Microsoft, Web 3.0 ürün yöneticisi için iş ilanı yayınladı. Microsoft, Web 3.0 ve Blockchain Ana Ürün Yöneticisi için yeni bir pozisyon açıklayarak kripto para birimi ve blok zinciri alanındaki duruşunu güçlendiriyor.

Başarılı aday, 6 Haziran’da (MCIGET) şirketin web sitesinde yayınlanan iş teklifine göre Microsoft Endüstri Büyüme ve Genişleme Ekibinin bir üyesi olacak. Bu pozisyonun temel amacı, “netlik sağlamak, enerji üretmek ve Microsoft’un blok zinciri ve kripto alanındaki başarısını güvence sağlamak” Diğer görevler, Microsoft Cloud üzerinde derleme yapmak için üçüncü taraf blok zinciri ve kripto ISV’leri ile uğraşmayı gerektirir. Aday ayrıca Microsoft’a genel blok zincirini ve kripto stratejisini ve yürütmesini iyileştirmede yardımcı olmakla görevlendirilecek. Kriptografi, blok zinciri, dağıtılmış defterler veya Web 3.0‘daki deneyimin yanı sıra modern kriptografinin kavramsal bilgisi, rol için önemli gereksinimlerdir.

Ekibin Genişlemesi Kripto Alanına Eğilmelerini Hızlandırıyor

Genel olarak, ekibin büyümesi Microsoft’un kripto para birimini mevcut ürünlerine entegre etme isteklerini destekliyor. şirekete göre:

Blockchain ve kripto pazarı, Microsoft’a araçlarımızın, platformlarımızın ve ürünlerimizin kullanımını yeni yollarla ve yeni müşterilerle büyütme fırsatı sunuyor. Bu teknolojileri kendi sektörlerine yayan ortaklarla etkileşime rehberlik etmek için önceki blok zinciri çalışmalarından öğrenilen dersleri uygulayabiliriz.

Son aylarda Microsoft, bitcoin ve blockchain ekiplerini büyütmek için stratejik olarak işe alımlar yapıyor. Örneğin, Şubat ayında, yazılım şirketi Crypto Business Development Direktörlüğü görevinin reklamını yaptı. Microsoft’un Web 3.0 stratejisinin temelleri başarılı işe alım yoluyla atılacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.