HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Kripto Kanalı, Aralık Gelmeden Alınacak En İyi Altcoinleri Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yaklaşık 500.000 abonesi bulunan  kripto kanalı Crypto Banter, Aralık ayı gelmeden alınabilecek en iyi Altcoinleri takipçileriyle paylaştı. Peki popüler kripto kanalının duyurduğu altcoinler hangileri  gelin birlikte inceleyelim.

Boba Network (BOBA)

kripto kanalının listesindeki 3 kripto para birimlerinden olan Boba Network (BOBA), Enya ekibi tarafından geliştirmiş bir projedir. Boba Network, Ethereum’un ölçeklendirme sorununa çözüm getirmesi bekleniyor.

Ethereum‘un ilk Optimistic Rollup çözümlerinden biri olan Boba Network (BOBA) 1 milyar dolarlık TVL gücüne erişti. Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen yerel kripto para birimi BOBA şimdiye kadar 5 kattan fazla arttı. Eğer Ethereum ana ağ iyileştirmelerini geciktirmeye devam ederse BOBA fiyatı doğan ihtiyaçtan dolayı bir süre daha artış gösterebilir.

Anchor Protocol (ANC)

Listede bulunan bir diğer altcoin ise Terra mevduatlarını kabul eden, anında para çekme işlemlerine izin veren ve mevduat sahiplerine düşük volatilite faiz oranı ödeyen bir tasarruf protokolü olan Anchor‘dur.

“Anchor Protokolünden başka şekillerde faydalanabilmenize rağmen, Anchor’un deyim yerindeyse ana ürünü, UST mevduatlarınızda size yıllık %19,47’lik bir getiri sağlayan tasarruf protokolüdür”.

Crypto Banter kanalına göre hem stake geliri hem de token kazancı olarak Anchor Protocol (ANC) ciddi anlamda gelecek vaat ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Web 3.0 Nedir? Web 3.0 Odaklı Coinler Hangileridir?

Kilt Protocol (KILT)

Bu günlerde Web 3.0 odaklı girişimler yoğun ilgi görüyor. Kilt Protocol (KILT), iddiaya dayalı doğrulanabilir, geri alınabilir ve anonim kimlik bilgileri yayınlamak için açık kaynaklı olarak kullanılabilir bir protokoldür.

KILT, ileriye dönük büyük bir avantaja sahip ve tüm Polkadot ekosistemindeki en önemli projelerden biri olacak”.

Kimlik bilgileri dahil birçok verinizi güvenli şekilde burada saklayabilir tüm verilerinize kolayca erişebilirsiniz. Web 3 dünyasında bu tarz veri kasalarına çok fazla ihtiyaç duyulacak ancak projenin güvenilirliğini araştırmak bu noktada size kalmıştır.

UYARI: Yazımızda yer verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları, yatırımlarını kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.