Bitcoin HaberleriHaberler

MicroStrategy’den Yeni Bitcoin Alımı: Büyük BTC Stoğu!

MicroStrategy, 190 milyon dolar değerinde 4167 Bitcoin aldığını duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC) alımlarıyla dikkat çeken bir iş zekası, bulut tabanlı program ve mobil uygulama destek şirketi olan MicroStrategy, daha önce Bitcoin (BTC) satın almak için kredi çektiğini iddia etmişti. İlişkili borç için, şirket Silvergate’den 205 milyon dolarlık bir kredi almıştı. Bu önemli çünkü tarihte ilk kez sıradan bir banka kripto garantili krediler sunuyor ve şirketin BTC alımları sonucunda artan varlıkları artıyor.

MicroStrategy Bitcoin Stoğu

MicroStrategy, 190 milyon dolar değerinde 4167 Bitcoin aldı. Şirket daha önce Bitcoin satın almaları için manşetlere çıkmıştı ve büyük miktarlarda BTC satın alarak kripto para biriminin fiyatını etkileyebiliyordu. MicroStrategy’nin Bitcoin fiyatının 37.865 dolar olduğu Şubat ayında 660 Bitcoin satın aldığı biliniyor.

Btc-Usdt
Btc-Usdt

Sonuç olarak şirket, toplam 125.061 Bitcoin biriktirdiğini iddia ediyor. Bu gelişmeyle birlikte şirketin toplam Bitcoin sayısı 129.228’e yükseldi. Ayrıca şirket, ilk beş BTC balinası arasında yer alıyor. Bitcoin (BTC), yazı yazılırken son 24 saatte yaklaşık %2 artışla yaklaşık 46.955 dolardan satılıyor.

Fon Girişleri ve BTC

Bu doğal para girişlerinin elbette Bitcoin fiyatı üzerinde doğrudan etkisi var. BTC balinası, BTC rezervleri açısından büyük miktarda hisseye sahip olduğu bilinen bir şirkettir. Balinaların hareketleri ve devasa işlemleri Bitcoin ve ardından kripto piyasası üzerinde etkili oluyor. Sonuç olarak, medya sık sık MicroStrategy’ye BTC önemli ölçüde yükselirse varlıklarını satıp satmayacağını soruyor. Şirket ise satış yapmayacağını ve BTC fiyatı ne olursa olsun birikim yapmaya devam edeceğini açıkça ilan ediyor. Elon Musk gibi diğer önde gelen kripto yatırımcıları da benzer davranışlar sergiledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.