Haberler

Binance, Elrond Ağında Para Yatırma ve Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, Elrond ağında para yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldı. kripto para borsası olan Binance, şüpheli bir güvenlik riski nedeniyle Elrond (EGLD) ağındaki para yatırma ve çekme işlemlerinin geçici olarak durdurulduğunu bildirdi.

Konuyla ilgili olarak şu açıklamalar yapıldı:

Sorunu çözmek için Elrond ekibiyle birlikte çalışıyoruz. Bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz. Ağın güvenli olduğuna kanaat getirdiğimizde Elrond (EGLD) ağındaki para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden başlatacak ve kullanıcıları başka bir duyuru ile bilgilendirmeyeceğiz. Bu konuyla ilgili daha fazla güncelleme @ElrondNetwork’te bulunabilir. Sebep olduğumuz herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz.

Elrond’dan Açıklama Geldi

Elrond, önceki gün saldırıya uğramış ve EGLD’de önemli bir düşüşe neden olmuştu. Ekip, uygun kurtarma stratejisinin uygulandığını duyurdu. CEO Beniamin Mincu ise para çekme ve yatırma işlemlerini geri yüklemek için Binance gibi borsalarla çalıştıklarını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.