Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu (SHIB) Coin Neden Yükselmiyor? Analistler DOGE İçin Ne Diyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Şaka kripto para birimleri ani fiyat artışları sebebi ile kripto para piyasasında oldukça popüler bir hal aldı. Öyle ki hiçbir amaca hizmet etmeyen bu kripto varlıklardaki inanılmaz fiyat artışları pek oldukca kişiyi varlıklı olma hayaliyle  bu kripto para birimlerine yatırım yapmaya yönlendirdi.

Öyle ki en popüler meme kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE) Tesla CEO’su Elon Muks’ın yardımıyla akıllara durgunluk getirecek seviyede artış yaşayarak en büyük kripto para birimleri içinde 7. sıraya terfi etti. Buna ek olarak Shiba Inu’da (SHIB) gene Elon Musk’ın paylaşımları ile Dogecoin’e benzer şekilde bir artış yaşayarak yatırımcılarına  kazançlı günler geçirmelerine yardımcı oldu.

Shiba Inu (SHIB) Coin Neden Yükselmiyor?

Meme kripto para birimi denildiğinde akıllara gelen kripto varlıklar içinde istisnasız Shiba Inu içeriyor. Elon Musk’ın paylaşımlarının arkasından sert bir halde yükselişe geçti. Ancak SHIBA’nın mumu oldukca uzun sürmedi. Peki Shiba Inu niçin yükselmiyor gelin bu soruya birlikte yanıt arayalım.

Binance listelenmesinin arkasından %250’den fazla artış yaşayan SHIB Coin, listelenmenin arkasından düşüşe geçti. Popülaritesini oldukca fazla sürdüremeyen meme kripto para birimi dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de listelendiği fiyatın da altına düşerek yatırımcısını hayal kırıklığına uğrattı.

Kripto para uzmanları Shiba Inu Coin’in yükselmemesini SHIB’in 0,000008 dolar ile 0,000009 dolar içinde sıkışmış olmasına bağlıyor. Shiba Inu coin bu seviyede sıkışması yatırımcılarını korkuturken bununla birlikte yatırım yapmalarını ve bu kripto paraya güvenmelerini zorlaştırdı.

Ayrıca SHIB coin, şu anda yeni yatırımcılar için oldukça yüksek bir fiyat seviyesinde işlem görüyor ve bu durum da yatırımcıların Shiba Inu’ya yatırım yapmış olup yapmamaları konusunda korkutuyor.

Analistlerin tahminleri ise SHIB yönünü tekrardan yukarıya çevirmek istiyorsa, 0.00000949 doların üstünde bir günlük kapanış kaydetmesi gerekiyor. Analistler ek olarak bu seviyenin üstünde günlük kapanış gerçekleşmemesi durumunda  yatırımcıların yönsüz bir kripto para biriminde kilitli kalacaklarını belirtiyor.

Coinmarketcap-Shiba
Coinmarketcap-Shiba

Şaka kripto para birimi SHIBA, içeriğin hazırlandığı sırada CoinMarketCap verilerine nazaran 0,00000817 dolardan işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Analistlerin Dogecoin Yorumları

Popüler şaka kripto para birimi Dogecoin piyasadaki son artışla birlikte yönünü yukarıya çevirdi. Tüm zamanların en yüksek seviyesinin neredeyse %50 altında işlem görmeye devam eden bu kripto para birimi yukarı yönlü mücadelesini sürdürüyor.

Buna ek olarak analistlerin Dogecoin yorumlarına baktığımızda Dogecoin fiyatı, 12 Ağustos’ta kulplu kupa modelinden orijinal kopuşu doğrulamak için 15 Ağustos’ta düzeltme yapmış oldu. Artan trend, satış baskısı ile karşılaştı ve Dogecoin fiyatını 0.288 dolara kadar çekti.

Haziran ayının en yüksek seviyesi olan 0,463 doların üstünde bir kırılma, Dogecoin fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştırması için oldukça önemli.

Coinmarketcap-Doge
Coinmarketcap-Doge

Piyasa kıymeti açısından 7. en büyük kripto para birimi olan Dogecoin içeriğin hazırlandığı an itibarıyla 0.3178 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.