Haberler

Optimism’den Airdrop Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Optimism (OP), ilk airdrop’undan henüz alınmamış kalan fonları doğrudan uygun adreslere göndermeye karar verdi. Blockchain verilerine göre 1 Haziran 2022’de başlayan airdrop sürecinde 215 milyon token tahsis edildi. Bu miktarın 166 milyonu talep üzerine cüzdanlara gönderildi ve yatırımcılar varlıklarını geri aldı. Ancak airdrop almaya hak kazanan adreslerin yaklaşık dörtte biri ilgili ekrandan airdrop talebinde bulunmadı. Ekip, hakedişlerini almayan adreslere doğrudan teslimat yapılmasına karar verdi.

Optimism, ilk token arzının %19’unu airdrop yoluyla dağıtacağını duyurdu. Şu ana kadar iki ayrı airdrop dağıtıldıktan sonra kalan bakiyenin %13,73’ü kalıyor. İyimserlik henüz üçüncü bir airdrop’u duyurmadı. Zincir içi verilere göre Optimism şu anda TVL boyutu açısından ikinci en büyük layer2 çözümüdür.

OP Token Fiyat Yorumu

Bitcoin fiyatının 26.500 dolar bölgesinde kalması nedeniyle altcoinlerdeki ATL yolculuğu da şimdilik askıya alındı. OP Token’ın fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 1.369 $’dır. Fiyat, 17 Ağustos ve 10-11 Eylül tarihlerinde 1,21 dolar bölgesine düştü ve bu alt bölgeden üç kez toparlandı. Fiyat şimdilik 1,34 dolar desteğinde duruyor ve 1,31 dolar desteği korunduğu sürece yükseliş devam edebilir.

Opusdt 2023 09 17 10 33 43

Dün test edilen 1,44 dolar bölgesi aşılabilirse 1,5 dolar ve 1,59 dolardan sonra 1,8 dolar bölgesine yeni bir hareket başlayabilir. Tersi senaryoda ise 1,2 dolar bölgesinin kaybı durumunda 1,063 ve 0,9 dolara düşme riski bulunuyor.

Bitcoin fiyat performansına bağlı olarak, OP Token yakında iki uç hedeften birine doğru ilerleyebilir. Çarşamba günü gelecek Fed verileriyle birlikte uzmanlar faiz tavanına ilişkin detayların netleşeceğini umuyor. Fed’in daha fazla sıkılaştırmaya ihtiyaç duymadığını açıklaması ve faiz tavanını açıklaması, artı riskli piyasalarda rahatlama ortamının başladığını işaret ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.